Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αγ. Βαρβάρα: Συνελήφθη 30χρονος που λήστευε οδηγούς ταξί

Αγ. Βαρβάρα: Συνελήφθη 30χρονος που λήστευε οδηγούς ταξί

28/3/2024

Σε αναζήτηση του συνεργού του βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.
Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα.
Παρίστανε τον πελάτη και λήστευε τους οδηγούς ταξί.
Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών.

Σε αναζήτηση του συνεργού του βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, 30χρονος για ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές αναζητούν και τον συνεργό του.

Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα

Όπως αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 30χρονο, ο οποίος αναζητούνταν στα πλαίσιά του αυτοφώρου για ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, να κινείται πεζός στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας σε παρακείμενο δρόμο, απωθώντας και τραυματίζοντας έναν αστυνομικό. Οι αστυνομικοί ωστόσο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας.

Παρίστανε τον πελάτη και λήστευε τους οδηγούς ταξί

Όσον αφορά τον τρόπο δράσης, ο 30χρονος ενεργώντας είτε από κοινού με τη βοήθεια συνεργού, είτε μόνο του, επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ταξί, ως επιβάτης και κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, με την απειλή μαχαιριού ή απειλής χρήσης σωματικής βίας, αφαιρούσε από τους οδηγούς, χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών

Από την έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών οδηγών ταξί και κλοπή από περίπτερο από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η αναζήτηση του συνεργού του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις