Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένη BMW Σειρά 4 Gran Coupe και BMW i4
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένη BMW Σειρά 4 Gran Coupe και BMW i4

25/4/2024

Αναβαθμίστηκαν οι 4θυρες Gran Coupe
Σε βενζίνη, diesel και με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο
Μικρές αλλαγές στα φώτα και την γρίλια

Αξιζει να μαθετε

Αναβαθμίστηκαν οι 4θυρες Gran Coupe

Λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα της ανανεωμένης Σειρά 4 coupe και cabrio, η BMW παρουσίασε την facelift Σειρά 4 Gran Coupe και την αμιγώς ηλεκτρική i4 Gran Coupe. Και τα δύο μοντέλα έλαβαν μικρές αλλαγές στην εμφάνιση και στο εσωτερικό, καθώς και νέο σύστημα infotainment και εξηλεκτρισμένους κινητήρες. Η παραγωγή τους αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο.

Σε βενζίνη, diesel και με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο

Η πιο προσιτή έκδοση είναι η 420i με 184 άλογα, ενώ η 430i xDrive Gran Coupe εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα με 245 ίππους. Η M440i xDrive Gran Coupe διαθέτει 374 άλογα και υβριδική τεχνολογία που προσφέρει επιπλέον 11 ίππους. Το κιβώτιο σε όλες τις περιπτώσεις είναι 8τάχυτο αυτόματο. Στo diesel, υπάρχουν η 420d Gran Coupe με 190 άλογα και η 430d xDrive με 286 άλογα, αμφότερες συνδυάζονται με ήπια υβριδική τεχνολογία. Όσον αφορά την i4, διατίθεται σε 4 εκδόσεις: M50 xDrive, eDrive40, eDrive35 και xDrive40.

Μικρές αλλαγές στα φώτα και την γρίλια

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, τα μοντέλα έχουν νέα γραφικά στα φωτά, προαιρετικούς προβολείς LED και laser πίσω φωτιστικά σώματα εμπνευσμένα από τη M4 CSL. Επίσης, θα έρθουν με νέα σχέδια ζαντών και μια ελαφριά αλλαγή στη γρίλια. Εντός της καμπίνας, προσφέρονται δύο επιλογές τιμονιών, ένα πιο κλασικό με 2 ακτίνες και ένα πιο σπορ με επίπεδο τιμόνι και τρεις ακτίνες. Το ταμπλό διαθέτει δύο οθόνες, με την αριστερή να είναι πίνακας οργάνων και τη δεξιά να υποστηρίζει το σύστημα infotainment iDrive 8.5, το οποίο φέρει αρκετές αναβαθμίσεις ειδικά για την i4.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις