Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ford Mustang Mach-E: Και αδρεναλίνη και αυτονομία κίνησης
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ford Mustang Mach-E: Και αδρεναλίνη και αυτονομία κίνησης

22/4/2024

Η Mustang Mach-E είναι η μεγαλύτερη απόδειξη στο ερώτημα, αν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να προσφέρουν αδρεναλίνη και ταυτόχρονα ικανοποιητική αυτονομία! Και όλα αυτά με 8 χρόνια εγγύηση και χαμηλό επιτόκιο.

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement

Αξιζει να μαθετε

Η Ford Mustang Mach-E ξεφεύγει από τα όρια και εντυπωσιάζει με την αισθητική

Η Ford έκλεισε τα αυτιά της στις «σειρήνες» του παρελθόντους και ακολουθώντας την τάση της ηλεκτροκίνητης εποχής, παρουσίασε τη θρυλική Mustang, αμιγώς ηλεκτρική και σε SUV μορφή. Αν και πολλοί την κατηγόρησαν για «ιεροσυλία», η Ford Mustang Mach-E, εντυπωσιάζει με την αισθητική της, με την τεχνολογία και την πρακτικότητα που την διακατέχει. Οι γραμμές της Mach-E παραπέμπουν στην θρυλική κουπέ Mustang με το μακρύ καπό και τα φωτιστικά σώματα, ενώ οι πλαϊνές γραμμές σχεδίασης υπογραμμίζουν το δυναμισμό του SUV, με την κεκλιμένη οροφή να τονίζει τον coupe χαρακτήρα του μοντέλου. Τα πίσω φώτα παραπέμπουν στην θρυλική παλιά έκδοση της, ενώ τα περιμετρικά προστατευτικά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος αναδεικνύουν το SUV χαρακτήρα του μοντέλου της Ford.

Και επιδόσεις και αυτονομία

H Ford Mustang Mach-E που εφοδιάζεται με έναν ηλεκροκινητήρα απόδοσης 269 ίππων και μπαταρίες ιόντων-λιθίου με ενεργειακή χωρητικότητα 72,6 kWh, εξασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία 470 χιλιομέτρων. Ξέχωρα όμως από την αυτονομία, η Mach-E των 269 ίππων επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα.  

Όφελος αγοράς, 8 χρόνια εγγύηση και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης

Αυτή την περίοδο, τρέχει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο προσφοράς για τους ενδιαφερόμενους του ηλεκτρικού SUV της Ford. Συγκεκριμένα, μια επιπλέον έκπτωση που αφορά την Mach-E, συν την κρατική επιδότηση (8.000 ευρώ), θα επωφεληθούν οι υποψήφιοι αγοραστές ενώ συνοδεύεται και από ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης. Μέσω του προγράμματος Ford Value, το χαμηλό επιτόκιο θα είναι στο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), ενώ ταυτόχρονα η Mach-E απολαμβάνει και 8ετή εγγύηση. Η τελική τιμή μαζί με την κρατική επιδότηση της Ford Mustang Mach-E, είναι αυτή την περίοδο 54.003 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Αποκτήστε το εύκολα, με το πρόγραμμα Ford Easy με επιτόκιο 0,99% και 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect. ;Advertisement