Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρόβλημα μεγάλου κόστους δημιούργησαν δύο υπάλληλοι στην BMW

«Λιώμα» εργάτες κόστισαν στην BMW

23/3/2017

Για το εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο, κάποιες μέρες δεν είναι σαν τις άλλες. Διαβάστε το περιστατικό που σημειώθηκε.

Δύο εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο προκάλεσαν έως και ένα εκατομμύριο ευρώ χασούρας, καθώς λιποθύμησαν και χρειάστηκε να σταματήσει η διαδικασία παραγωγής. Ο λόγος; Μέθη και κατανάλωση ναρκωτικών.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στις 3 Μαρτίου οι δύο εργαζόμενοι κατέρρευσαν στις 10:40 το πρωί κοντά στη γραμμή συναρμολόγησης. Η παραγωγή στο εργοστάσιο έπρεπε να διακοπεί για 40 λεπτά, όσο οι εργαζόμενοι εξετάζονταν από το ιατρικό προσωπικό. Μετά από έρευνες δε υπήρξαν αναφορές πως και οι δύο εργαζόμενοι είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, αμφεταμίνες ενώ σαν να μην έφταναν όλα αυτά είχαν κάνει και χρήση ινδικής κάνναβης.

Εκπρόσωπος της βαυαρικής φίρμας υποστήριξε ότι η ζημιά που προκλήθηκε από τη διακοπή της παραγωγής υπολογίζεται με πενταψήφιο ποσό, ωστόσο πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι το πραγματικό κόστος για την εταιρία ήταν πολύ περισσότερο, αγγίζοντας μάλιστα το 1 εκατομμύριο ευρώ. Βέβαια δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για την τελευταία πληροφορία, συν του ότι το ποσό θεωρείται πλασματικό για ένα τόσο μικρό κενό στη γραμμή παραγωγής.

Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το μέλλον των δύο εργαζομένων στην BMW, αν και ο δρόμος της... εξόδου ίσως να βρίσκεται κοντά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις