Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέος μεγάλος διαγωνισμός από την Αγορά Αυτοκινήτου και την Automotivo-Gas σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε ένα κιτ υγραεριοκίνησης και δωρεάν τοποθέτηση στο αυτοκίνητό σας.

Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο κιτ υγραεριοκίνησης

Διαβάστηκε από 9716 αναγνώστες - 13/4/2017

Η Αγορά Αυτοκινήτου διοργανώνει ακόμη έναν μεγάλο διαγωνισμό, αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Automotivo-Gas και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε εντελώς δωρεάν κιτ υγραεριοκίνησης για το αυτοκίνητό σας.

Θέλατε να τοποθετήσετε υγραέριο στο αυτοκίνητο σας αλλά λόγω κόστους το αναβάλετε διαρκώς; Το auto-agora.gr και η Automotivo-Gas, εξειδικευμένη στην τοποθέτηση υγραερίου κίνησης και τη συντήρηση των αυτοκινήτων, δίνει την ευκαιρία σε έναν υπερτυχερό να απολαύσει τα μοναδικά προνόμια της κίνησης με υγραέριο.
 
Πάρτε μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και κερδίστε από την Automotivo-Gas, την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας. Το δώρο αφορά σε ένα κιτ υγραερίου με τοποθέτηση, για 4κύλινδρο αυτοκίνητο επιβατικό ,από 1000 έως 1600 κυβικά, όχι άμεσου ψεκασμού.  Ο μεγάλος νικητής θα ανακοινωθεί μέσω τηλεφώνου, καθώς και θα αναρτηθεί και στο auto-agora.gr την Τρίτη 16 Μαΐου.
 
Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα της Αγοράς Αυτοκινήτου στο Facebook και στη δημοσίευση του διαγωνισμού. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση).

Tέλος, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ (τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του διαγωνισμού!) και έτσι απλά μπείτε στην κλήρωση, για την εγκατάσταση στο αυτοκίνητό σας ενός κιτ υγραερίου προσφορά του ομίλου Automotivo!

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις