Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία Bugatti που δεν την οδήγησε κανείς!

26/4/2017

Αυτή η μοναδική Bugatti Veyron Tiffany Edition δεν έχει οδηγηθεί ποτέ. Έχει ακόμα τα καλύμματα των θέσεων.

Η Bugatti κατέχει στο ιστορικό της μερικούς πραγματικά εντυπωσιακούς ρυθμούς. Τέσσερις υπερσυμπιεστές turbo, 16 κυλίνδρους, 1000 ίππους, 402χλμ τελική ταχύτητα. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως ίσως είναι ο αριθμός των ειδικών εκδόσεων που παρήγαγε τη τελευταία δεκαετία.
 
Υπήρξαν τόσες πολλές που ακόμα και δύο χρόνια μετά από τη διακοπή παραγωγής της, συναντάμε για πρώτη φορά Veyron που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας. Αυτό ισχύει και για το συγκεκριμένο μοντέλο  που δεν είχε καθίσει κανείς στη θέση του οδηγού.
 
Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση ανατέθηκε από το πασίγνωστο κατάστημα κοσμημάτων Tiffany & Co. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό έχουν ένα ειδικό μαύρο χρώμα δύο τόνων,  και η γνωστή υπογραφή robin (μπλε του αυγού), της εταιρίας  κοσμεί τα πάντα, από το εξωτερικό περίβλημα και τους τροχούς μέχρι την ταπετσαρία, και έρχεται σε μία όμορφη  αντίθεση με το υπόλοιπο  μαύρο αμάξωμα. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

Ο αντιπρόσωπος της Knight International με έδρα το Ντουμπάι, την έχει συμπεριλάβει στη λίστα  James Edition, καθώς δεν έχει «γράψει» ούτε ένα χιλιόμετρο και με τις θέσεις να έχουν ακόμη τα καλύμματα επάνω είναι σχεδόν δεδομένο πως θα αγγίζει μία τιμή κοντά σε αυτή του Chiron.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις