Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη παγκόσμια κορυφή των πωλήσεων η Ford Mustang για το 2016

25/4/2017

Το 2017 η Mustang έκανε μεγάλο άνοιγμα στις αγορές, συμπεριλαμβάνοντας 6 νέες μεγάλες χώρες όπως η Βραζιλία.

Είναι η δεύτερη χρονιά στην οποία κατακτά τη πρώτη θέση στις πωλήσεις sport αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η εταιρία παρέδωσε πάνω από 150.000 αυτοκίνητα παγκοσμίως το 2016, με τα 45.000 από αυτά να εξάγονται εκτός Η.Π.Α.

Η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή εάν αναλογιστούμε το γεγονός πως  το 2016, ήταν μόλις η δεύτερη χρονιά η οποία απευθυνόταν σε πάνω από 140 διεθνής αγορές. Στις ήδη υπάρχοντες θα προστεθούν λίαν συντόμως ακόμη 6 όπως η Βραζιλία.

Από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να καταστεί το Mustang μέρος της παγκόσμιας σειράς το 2015, η Ford έχει αποστείλει πάνω από 98.000 αυτοκίνητα εκτός Η.Π.Α.  ενώ υπολογίζει πως αυτές οι εξαγωγές θα αγγίξουν το 30% το 2017.
Για το 2015 τα ηνία κράτησαν η Κίνα και η Γερμανία ενώ και στην αγορά της Ασίας η ζήτηση σημείωσε εκτίναξη κατά 74% το επόμενο έτος.

Ενώ άλλα μοντέλα όπως η Camaro έκανα την εμφάνιση τους και σταδιακά εξαφανίστηκαν, η Mustang δείχνει να έχει μεγάλο και λαμπρό μέλλον.

Ford δίνει στο Mustang μια σημαντική ανανέωση για το μοντέλο του 2018. Το αναθεωρημένο styling κάνει το αυτοκίνητο  ακόμα πιο επιθετικό, ειδικά στους γωνιακούς προβολείς. Στο εσωτερικό  προστίθενται  επίσης σύγχρονες ανέσεις όπως ένα προαιρετικό ψηφιακό όργανο.

Η νέα έκδοση έχει επίσης αναβαθμίσεις  στους κινητήριους άξονες, αλλά η Ford εξακολουθεί να διατηρεί τα μυστικά των λεπτομερειών για τις αλλαγές. Η αυξημένη συμπίεση και η αναθεωρημένη έγχυση καυσίμου δίνουν στο V8 5.0 λίτρων μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερη οικονομία καυσίμου. Η ροπή από το EcoBoost των 2,3 λίτρων βελτιώνεται επίσης και το V6 φεύγει από το lineup. Το αυτόματο 10 ταχυτήτων κιβώτιο διατίθεται και με τους δύο κινητήρες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις