Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes GLE 300d: Γεννημένη για χιλιόμετρα και πολυτέλεια
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes GLE 300d: Γεννημένη για χιλιόμετρα και πολυτέλεια

25/3/2024

Ένας luxury diesel χιλιομετροφάγος, με κατανάλωση 8 λτ./100 χλμ.
Είναι ήπια υβριδική, έχει 269 άλογα και κάνει 0-100 σε 6,9 δλ.
Εσωτερικό για VIP και πίσω χώρος για προέδρους κρατών!
Mε επιβλητική εμφάνιση και 22αρες ζάντες.

Ένας luxury diesel χιλιομετροφάγος, με κατανάλωση 8 λτ./100 χλμ.

Η νέα Mercedes GLE 300d εναρμονίζεται με τη νόρμα της εταιρείας όσο αφορά τα κινητήρα σύνολα, και έτσι κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος 2λίτρος diesel που ενσωματώνει ένα 48V ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο παίρνει τον απόλυτο έλεγχο σε χαμηλές ταχύτητες, κάνοντας «sailing» και βοηθώντας ακόμα περισσότερο την οικονομία καυσίμου. H μέση κατανάλωση του μοντέλου κυμαίνεται στα 8 λτ./100 χλμ. και σε συνθήκες ταξιδιού μπορεί να πέσει κάτω από τα 7, τιμές εντυπωσιακές για ένα τετρακίνητο όχημα 2,3 τόνων.

Είναι ήπια υβριδική, έχει 269 άλογα και κάνει 0-100 σε 6,9 δλ.

Η υβριδική υποβοήθηση εκτός της χαμηλής κατανάλωσης προσθέτει επιπλέον 20 ίππους στους 269 του diesel κινητήρα κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης, με τη συνολική ροπή να αγγίζει τα 550 Nm, έχοντας ως αποτέλεσμα να εκμηδενίζεται η καθυστέρηση από το πάτημα του γκαζιού έως το «άρπαγμα» του μοτέρ. Αυτό επιτρέπει στο επιβλητικό μοντέλο να χρειάζεται 6,9 δλ. για να ολοκληρώσει το 0-100 χλμ./ώρα, ενώ εντυπωσιακό παραμένει και στις ρεπρίζ όπου θέλει 3,8 δλ. για το 60-100 και 5 για το 80-12, με την τελική ταχύτητα να διαμορφώνεται στα 226 χ.α.ω..

Εσωτερικό για VIP και πίσω χώρος για προέδρους κρατών!

Μπαίνοντας στο εσωτερικό της Mercedes GLE 300d σίγουρα δεν θα σου λείψουν η πολυτέλεια και οι χώροι. Τα υλικά είναι εξαιρετικά, η συναρμογή και το φινίρισμα για σεμινάριο, ενώ οι δυο μεγάλες οθόνες κάτω από το ίδιο πλαίσιο τονίζουν το digital στοιχείο με αρκετή δόση luxury αισθητικής. Οι χώροι της είναι βασιλικοί, με τους πίσω να μπορούν πραγματικά να απλωθούν ακόμα κι όταν ξεπερνάνε τα 1,85 σε ύψος, ανεξαρτήτως το που βρίσκεται το μπροστινό κάθισμα, ενώ το πορτ-μπαγκάζ των 630 λίτρων, που φτάνει τα 2.055 λίτρα σε διθέσια διάταξη, καλύπτει σχεδόν όλες ανάγκες που μπορεί να εμφανιστούν.

Mε επιβλητική εμφάνιση και 22αρες ζάντες.

Mε μήκος σχεδόν 5 μέτρων, ύψος πάνω από 2 μ. και πλάτος 1,80 μ., η νέα Mercedes GLE 300d όχι απλά ξεχωρίζει στο δρόμο, αλλά αφήνει το στίγμα της. Το μπροστινό μέρος της ανασχεδιάστηκε με στόχο να δείχνει ακόμα πιο μεγαλοπρεπές, με τη μεγάλη κάθετη μάσκα, τους κομψούς προβολείς και τους μεγάλους αεραγωγούς να τονίζουν το δυναμισμό του μοντέλου. Την παράσταση κλέβουν επίσης και οι προαιρετικοί τροχοί 22 ιντσών που γεμίζουν το θόλο και δίνουν τη δική τους πινελιά στην εικόνα του μοντέλου.

Σελ.
2
Με λογισμικό που σε καταλαβαίνει
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε