Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις 3 Ιουλίου ντεμπουτάρει το Land Rover Defender OCTA
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 3 Ιουλίου ντεμπουτάρει το Land Rover Defender OCTA

26/4/2024

Θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των εκδόσεων του Defender.
Πραγματοποίησε 13.960 επιπλέον δοκιμές από το απλό Defender.
Με twin-turbo V8 μοτέρ και 635 άλογα.

Αξιζει να μαθετε

Θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των εκδόσεων του Defender

Στις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του νέου Land Rover Defender OCTA. Ο λόγος για το μοντέλο που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των εκδόσεων του Defender και οι  μηχανικοί της μάρκας εξελίσσουν για περισσότερα από τρία χρόνια, θέλοντας να προσφέρουν το πιο ακραίο Defender που υπήρξε ποτέ.

Η Land Rover κυκλοφόρησε μια σειρά από νέα teaser εικόνες και βίντεο του μοντέλου. Παράλληλα, γνωστοποίησε πως προχωρά σε μία σειρά από εκδηλώσεις, προσκαλώντας υποψήφιους αγοραστές να δώσουν το παρών και να δοκιμάσουν το νέο Defender. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, το Ντουμπάι και την Ιαπωνία και όσοι παρευρεθούν θα μπορούν επίσης να παραγγείλουν το μοντέλο.

Πραγματοποίησε 13.960 επιπλέον δοκιμές από το απλό Defender

Στην ενημέρωσή της για το Defender OCTA, η μάρκα υπογράμμισε πως οι μηχανικοί της έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 13.960 πρόσθετες δοκιμές, πέραν από αυτές που έκανε το τυπικό Defender. Στα τεστ περιλαμβάνονται δοκιμές χειρισμού και αντοχής στο Nurburgring Nordschleife, δοκιμές σε συνθήκες βρεγμένης ασφάλτου στο Ladoux της Γαλλίας, οδήγηση στον πάγο στη Σουηδία, δοκιμές δε διαδρομές ράλλυ στη Γαλλία, οδήγηση σε άμμο στο Ντουμπάι και ανάβαση σε βραχώδη εδάφη στη Γιούτα των ΗΠΑ.

Με twin-turbo V8 μοτέρ και 635 άλογα

Το νέο Land Rover Defender OCTA θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 4,4 λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει 635 άλογα και 750 Nm ροπής. Το σύστημα ανάρτησης 6D Dynamics της Land Rover θα είναι επίσης στάνταρ και υπόσχεται βελτιωμένο χειρισμό στο δρόμο και καλύτερη συμπεριφορά των τροχών σε εδάφη εκτός δρόμου.

Δείτε το teaser βίντεο

Μαζί με τις teaser εικόνες του Defender OCTA, η Land Rover κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που δείχνει στιγμιότυπα από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις