Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Τα πίσω φώτα του CUPRA Formentor.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα πίσω φώτα του CUPRA Formentor.

Τα ανανεωμένα CUPRA Formentor και Leon κάνουν πρεμιέρα στις 29/4

24/4/2024

Στη δημοσιότητα οι πρώτες teaser εικόνες.
Ανασχεδιασμένα φώτα και αναβαθμίσεις στις plug-in υβριδικές εκδόσεις.
Παρουσιάζονται μαζί Leon και Formentor.

Αξιζει να μαθετε

Παρουσιάζονται στις 29 Απριλίου

Στις 29 Απριλίου θα γίνει η πρεμιέρα των ανανεωμένων CUPRA Formentor και Leon. Αμφότερα θα έχουν νέες τεχνολογίες και αναβαθμισμένα συστήματα κίνησης, ενώ η ισπανική μάρκα δημοσίευσε και τις πρώτες teaser εικόνες τους, που μας δείχνουν τα φωτιστικά σώματα του πίσω μέρους.

Η CUPRA θα παρουσιάσει τα ανανεωμένα Formentor και Leon στην εκδήλωση Design Obsession. Η μάρκα δεν μπήκε σε λεπτομέρειες είπε όμως πως τα μοντέλα θα χαρακτηρίζονται από τη νέα σχεδιαστική γλώσσα και θα ενσωματώνουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία eHybrid. Αναβαθμισμένο θα είναι και το ψηφιακό τους υπόβαθρο, ενώ θα προστεθούν και περισσότερα βιώσιμα χαρακτηριστικά.

Formentor με στοιχεία από το Tavascan και βελτιώσεις στην plug-in έκδοση

Το ανανεωμένο Formentor, αναμένουμε πως θα υιοθετήσει μπροστινή όψη με στοιχεία από το Tavascan. Το μοντέλο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με νέους προβολείς που διαθέτουν τριγωνικά φώτα ημέρας. Μιλώντας για τα φώτα, η εικόνα teaser δείχνει τα νέα πίσω φώτα αλλά και ένα φωτισμένο λογότυπο. Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων, αναβαθμισμένη αναμένεται να είναι η plug-in υβριδική έκδοση, ενώ στην καμπίνα περιμένουμε επιπλέον τεχνολογίες.


Τα πίσω φώτα του CUPRA Leon.

Τα πίσω φώτα του CUPRA Leon.

Ακολουθεί την ίδια τάση και το Leon

Το Leon και αυτό με τη σειρά του θα παρουσιαστεί με σχεδιαστικές αλλαγές στα δύο άκρα, ενώ νέα εμφάνιση θα έχουν και τα φωτιστικά σώματα. Τέλος, όπως και στο Formentor, έτσι και στο Leon, βελτιωμένες αναμένεται να είναι οι plug-in υβριδικές εκδόσεις.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις