Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο Range Rover Electric συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Range Rover Electric συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης

23/4/2024

Δοκιμών συνέχεια για το ηλεκτρικό SUV.
Εξοπλισμένο με νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης.
Περισσότερους από 520 ίππους.
Θα κατασκευάζεται στο Ην. Βασίλειο.

Αξιζει να μαθετε

Δοκιμών συνέχεια για το ηλεκτρικό SUV

Η Land Rover ετοιμάζει το Range Rover και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και οι πρώτες αποκαλυπτικές εικόνες κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης του μοντέλου κάνουν την εμφάνισή τους. Αυτές δείχνουν πως το ηλεκτρικό Range Rover θα ακολουθήσει σχεδιαστικά τα χνάρια του μοντέλου με κινητήρες εσωτερικής καύσης, ενώ η βρετανική φίρμα δίνει και κάποια πρώτα στοιχεία για το Range Rover Electric.

Εξοπλισμένο με νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης

Το Range Rover Electric χαρακτηρίζεται ως το πιο ήσυχο και εκλεπτυσμένο Range Rover που δημιουργήθηκε ποτέ, ενώ διαθέτει ένα πρόσφατα αναπτυγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Το τελευταίο βελτιώνει το χρόνο αντίδρασης σε κάθε τροχό από περίπου 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου σε μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου. Η μάρκα υπογραμμίζει πως το σύστημα δοκιμάστηκε ενδελεχώς στις παγωμένες λίμνες της Σουηδίας. Υπάρχει επίσης κάποιο λογισμικό για να ελαχιστοποιηθεί η παρέμβαση του ABS και να επιτευχθεί ομαλή οδήγηση ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες.

Περισσότερους από 520 ίππους

Το ηλεκτρικό Range Rover θα έχει ένα νέο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Αν και δεν υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες, η Land Rover αφήνει να εννοηθεί πως πρέπει να περιμένουμε ισχύ πάνω από 520 ίππους, ενώ δεν αποκλείεται να ξεπερνά και τους 600. Αυτό έρχεται ως συμπέρασμα, αφού η Land Rover υπόσχεται οι επιδόσεις του ηλεκτρικού Range Rover να είναι ανάλογες με αυτές των μοντέλων που διαθέτουν τον V8 κινητήρα βενζίνης.

Θα κατασκευάζεται στο Ην. Βασίλειο

Η πλατφόρμα στην οποία θα βασίζεται θα είναι η Modular Longitudinal Architecture (MLA), που χρησιμοποιείται από τις εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης και πρόκειται να διαθέτει αρχιτεκτονική 800 volt για δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Το Range Rover Electric θα κατασκευάζεται στο Solihull του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις