Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Είναι αυτό το επόμενο Hyundai Tucson N;

Διαβάστηκε από 52852 αναγνώστες - 24/11/2020

Πώς θα είναι εμφανισιακά το επόμενο Hyundai Tucson N; Η Auto Bild και το γραφιστικό της τμήμα σάς παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια την έκδοση της κορεατικής μάρκας.

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου η Hyundai παρουσίασε με κάθε επισημότητα την τέταρτη γενιά της σειράς Tucson, ενώ πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκαν και φωτογραφίες για την σπορ έκδοση Hyundai Tucson N Line. Πλέον, άπαντες αναμένουμε το προσεχές χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί και ένα «αυθεντικό» N μοντέλο SUV. Το Hyundai Tucson N θα εξοπλίζεται με έναν turbo τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων κινητήρα ο οποίος θα παράγει 290 άλογα ιπποδύναμη και ροπή 421 Nm.
 
Ποια ωστόσο θα είναι τελική μορφή που θα λάβει το μοντέλο της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας; Η Auto Bild σχεδιάζει και παραθέτει το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το επόμενο Hyundai Tucson N.
 
Πρώτα από όλα, η νέα, εντυπωσιακή γρίλια με τα ενσωματωμένα φωτιστικά σώματα δεν θα υποστεί κάποια έντονη τροποποίηση. Δεδομένου ότι συνήθως το μαύρο χρώμα χρησιμοποιείται ευρέως στα μοντέλα Ν, η μάσκα λογικά θα έχει εντελώς σκούρα απόχρωση. Ακόμα και το μεγάλο λογότυπο της Hyundai θα μπορούσε να είναι βαμμένο με αυτό το χρώμα.


 
Παρατηρώντας και την κανονική έκδοση Tucson, το μπροστινό μέτωπο φαίνεται αρκετά επιθετικό. Με μια τροποποιημένη ποδιά, η σπορ έκδοση θα ξεχωρίζει διαθέτοντας λίγο πιο «επικίνδυνο» προφίλ. Οι κάτω αεραγωγοί θα πάρουν λίγο ύψος και η μάσκα τους θα αποκτήσει μεγαλύτερο πλέγμα.  Στην θέση που θα μπορούσαν να υπάρχουν πλευρικές είσοδοι αέρα, το Tucson έχει εγκοπές για τους προβολείς, οι οποίες στο μοντέλο Ν θα έχουν έξτρα επιθετική εμφάνιση χάρη και στο μαύρο φόντο. Επίσης, το προσεχές SUV δεν θα έχει προστασία underrun στο μπροστινό μέρος, αλλά αντιθέτως θα τοποθετηθεί σπόιλερ για έξτρα αεροδυναμική.
 
Όσον αφορά την πίσω πλευρά, μία αεροτομή, ένας διαχύτης με τα τριγωνικού σχήματος φώτα ομίχλης του i30 N και οι ανασχεδιασμένες απολήξεις εξάτμισης συμπληρώνουν την φρεσκαρισμένη εικόνα. Οι κόκκινες λεπτομέρειες στις ποδιές και τα μαρσπιέ καθώς και οι κόκκινες δαγκάνες φρένων λογικά πηγαίνουν «πακέτο».
 
 

Σε τεχνικό επίπεδο, το SUV θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι εξοπλισμένο με χαμηλωμένη σπορ ανάρτηση, μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και, προαιρετική επιλογή για διπλό συμπλέκτη στο κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα με την Auto Bild, το επόμενο Hyundai Tucson N θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις