Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Μείνατε από μπαταρία; Πώς χρησιμοποιούνται τα καλώδια εκκίνησης

Αν το αυτοκίνητο «μείνει» από μπαταρία, ο πιο συνηθισμένος τρόπος να εκκινήσουμε τον κινητήρα είναι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα καλώδια, με τα οποία παίρνουμε ρεύμα από άλλο όχημα. Το ξέρατε πως πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές σε αυτά, ανάλογα με τον κινητήρα;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι κάνουμε τα παλιά ελαστικά;

Το ξέρατε ότι οι αγρότες μπορούν να αξιοποιήσουν στις γεωργικές τους δραστηριότητες μεταχειρισμένα ελαστικά; Για πολλούς οδηγούς είναι εμπόδιο, υπάρχουν ωστόσο οι κατάλληλες προτάσεις που λύνουν κάθε πρόβλημα.

OPEL ZAFIRA Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά

Το Opel Zafira παρέχει έως και επτά θέσεις μέσα στις μικρομεσαίες διαστάσεις του. Ωστόσο, έπειτα από την τρίτη γενιά του ήρθε το τέλος για το δημοφιλές van.

OPEL ZAFIRA

Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ Πώς τα πήγε το νέο Mazda MX-5 στο τεστ των 100.000χλμ;

Είναι η τέταρτη γενιά του Mazda MX-5 η καλύτερη απ όλες; Πόσο καλό είναι το ιαπωνικό roadster ως μεταχειρισμένο με περισσότερα από 100.000 km;

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ Πως να σώσετε το αυτοκίνητο σας από τη σκουριά

Πολλά καινούργια αυτοκίνητα δείχνουν ευάλωτα στην σκουριά. Αρκετές βιομηχανίες για λόγους μείωσης κόστους, παραμελούν αισθητά την προστασία από τη σκουριά, όμως εμείς οι ίδιοι έχουμε τρόπους να τα προστατέψουμε. Δείτε τους εδώ.

KNOW HOW Οδηγίες χρήσης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων

Το κινούμενο σπίτι διακοπών, αποτελεί όνειρο για πολλούς παραθεριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, αλλά θα ήθελαν να το δοκιμάσουν τουλάχιστον μία φορά. Εμείς σας συμβουλεύουμε, πώς να αποφύγετε τυχόν λάθη.

ΦΡΕΝΑ Πότε το άλλαγμα των φρένων επείγει;

Φρενάρετε και ακούει όλη η γειτονιά τον χαρακτηριστικό τσιριχτό ήχο; Ή μήπως το δοχείο με τα υγρά φρένων κατεβαίνει αργά αλλά σταθερά; Δείτε τα σημάδια που «φωνάζουν» πρόβλημα και αλλαγή από… χιλιόμετρο.

REVIEW ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Πόσο αξιόπιστη αποδείχθηκε η E220 d ESTATE

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ Powerbank είναι η λύση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Αν αυτό που σας βάζει σε αρνητικές σκέψεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η περιορισμένη αυτονομία τους τότε υπάρχει λύση! Powerbank για να μην έχετε άγχος.

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα! Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. ¶μα η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι τα βλάπτει.

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα


σε συνεργασία με AUTO BILD »