Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

TPMS ΤPMS και ξέρεις πάντα την πίεση των ελαστικών σου!

Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το γνωστό TPMS. Μπορείς να το τοποθετήσεις και στο δικό σου όχημα, όσο παλιό και αν είναι! Διάβασε παρακάτω για το πώς γίνεται. Πόσο απαραίτητο πιστεύεις πως είναι αυτό το σύστημα;

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ή ΑΛΛΑΓΗ? Επισκευή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων

Τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με βλάβες δεν είναι υποχρεωτικό να αντικαθίστανται, αφού σχεδόν πάντα είναι δυνατή η επισκευή τους. Ποιο είναι το κόστος και η διαδικασία? Τι πρέπει να ξέρω για να γλυτώσω τα χρήματα μου?

TPMS Έτσι θα γνωρίζεις πάντα την πίεση των ελαστικών σου

Τα νέα μοντέλα έχουν σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το γνωστό TPMS. Γνωρίζατε πως μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε όλα τα αυτοκίνητα; Διαβάστε παρακάτω για το σύστημα και την διαδικασία της εγκατάστασής του.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι κάνουμε τα παλιά ελαστικά;

Το ξέρατε ότι οι αγρότες μπορούν να αξιοποιήσουν στις γεωργικές τους δραστηριότητες μεταχειρισμένα ελαστικά; Για πολλούς οδηγούς είναι εμπόδιο, υπάρχουν ωστόσο οι κατάλληλες προτάσεις που λύνουν κάθε πρόβλημα.

ΕΡΕΥΝΑ Θα αλλάξει ο Κορονοϊός τα χρώματα των αυτοκινήτων?

Στη μετά κορoνοϊού εποχή όλα γίνονται έγχρωμα. Τα χρώματα βιώνουν μία αναγέννηση, πιστεύουν οι ψυχολόγοι αλλά και οι σχεδιαστές. Θα αλλάξουν τα διαθέσιμα χρώματα των αυτοκινήτων μετα την πανδημία? Τι λένε οι ερευνητές?

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Καθάρισε τα μικρόβια της καμπίνας μόνος σου

Δεν είναι μόνο το εξωτερικό το ζήτημα. Η ουσία είναι μέσα και εκεί πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου. Σας παρουσιάζουμε τα πολύ απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε και να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να λάμπει ξανά, γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς να αποφύγετε το θάμπωμα του παρμπριζ

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι κάθε χειμώνα είναι το θόλωμα των παραθύρων. Ένα απλό φαινόμενο που μπορεί όμως να αποβεί μοιραίο. Πώς θα δώσετε τέλος μια και καλή;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Το σύστημα διεύθυνσης και οι πιθανές βλαβες του

Το σύστημα διεύθυνσης μεταδίδει τις κινήσεις του οδηγού από το τιμόνι στους τροχούς. Αν έχει υποστεί ζημιά, μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Πώς μπορείτε, όμως, να αναγνωρίσετε μια ζημιά;

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Οδηγούμε και αξιολογούμε Peugeot 406 Coupé

Το Γαλλικό μοντέλο συνδυάζει τις αρετές ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, με την κομψή σχεδίαση και την ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, 19 ολόκληρα χρόνια μέτα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως αλλάζεις μπαταρία στο κλειδί του αυτοκινήτου?

Είναι συχνό το φαινόμενο να μένει από μπαταρία το κλειδί του αυτοκινήτου μας. Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία σε κάποιο μαγαζί, είναι όμως φθηνότερο αν το κάνετε μόνοι σας. Διαβάστε εδώ τις τεχνικές..

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Συστήματα Keyless entry: Πόσο ασφαλή είναι?

Επιτέλους.. κάντε τα αυτοκίνητά μας πιο ασφαλή! Το 2016 η Auto Bild αποκάλυψε τις τρύπες ασφαλείας στο Keyless Go. Μια νέα δοκιμή δείχνει ότι από τότε, λίγα πράγματα έχουν αλλάξει.. Μόνο ένα από τα 15 αυτοκίνητα δοκιμών είναι πλήρως προστατευμένο από ηλεκτρονικές επιθέσεις.