ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Sport φίλτρα αέρα: Αυξάνουν πράγματι την ισχύ;

Τα sport φίλτρα αέρα αυξάνουν την απόδοση του κινητήρα, αφού του επιτρέπουν να απορροφά περισσότερο αέρα. Ισχύει πράγματι αυτό, ή είναι μόνο στη θεωρία;

Keyless Go: Προστασία, ασφάλιση Ι.Χ. Έρευνα: Εύκολα «θύματα» τα αυτοκίνητα με KeyLess GO

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι τα μοντέλα με σύστημα χωρίς κλειδί (keyless-go) είναι εύκολα... θύματα για τους κλέφτες αυτοκινήτων. Παρόλ αυτά, οι κατασκευαστές παίρνουν το χρόνο τους, ώστε να βρουν μια λύση. Πώς θα προστατευτείτε από μια κλοπή και περισσότερα για το σύστημα keyless-go μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Start Booster: Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία

Οι εκκινητές μπαταρίας είναι μία εξαιρετική εναλλακτική των κλασσικών καλωδίων που χρησιμοποιούμε όταν «μένουμε από ρεύμα» με το αυτοκίνητο. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος για εσάς; Με τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορείτε να επιλέξετε εύκολα.

Η ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Μείνατε από μπαταρία; Πώς χρησιμοποιούνται τα καλώδια εκκίνησης

Αν το αυτοκίνητο «μείνει» από μπαταρία, ο πιο συνηθισμένος τρόπος να εκκινήσουμε τον κινητήρα είναι χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα καλώδια, με τα οποία παίρνουμε ρεύμα από άλλο όχημα. Το ξέρατε πως πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές σε αυτά, ανάλογα με τον κινητήρα;

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως λειτουργεί ένα Ηλεκτρικό αυτοκίνητο?

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν προκαλέσει την μεγαλύτερη επανάσταση στον χώρο του αυτοκινήτου, παγκοσμίως. Η εντυπωσιακή και πρωτοποριακή τους τεχνολογία και η ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα τους, κερδίζουν έδαφος κάθε μέρα στην αγορά. Πως όμως λειτουργεί ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο?

OPEL ZAFIRA Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά

Το Opel Zafira παρέχει έως και επτά θέσεις μέσα στις μικρομεσαίες διαστάσεις του. Ωστόσο, έπειτα από την τρίτη γενιά του ήρθε το τέλος για το δημοφιλές van.

OPEL ZAFIRA

Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΑΓΓΕΛΑΚΙ Ή ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ; Review Μεταχειρισμένου: Peugeot 208 GTi 200 PS

Έχει ισχύ 200 ίππων και εντυπωσιάζει χωρίς να έχει κραυγαλέα εμφάνιση. Είναι, όμως, το Peugeot 208 GTi, ως μεταχειρισμένο, ένα «προτεινόμενο» μοντέλο ή είναι μία κακή επιλογή;

ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ Πως να σώσετε το αυτοκίνητο σας από τη σκουριά

Πολλά καινούργια αυτοκίνητα δείχνουν ευάλωτα στην σκουριά. Αρκετές βιομηχανίες για λόγους μείωσης κόστους, παραμελούν αισθητά την προστασία από τη σκουριά, όμως εμείς οι ίδιοι έχουμε τρόπους να τα προστατέψουμε. Δείτε τους εδώ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς θα κάνεις restart στην μπαταρία σου;

Εάν η μπαταρία δείχνει αδύναμη, δεν χρειάζεται να την αντικαταστήσεις αμέσως. Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να την επαναφέρεις και να μην χρειαστεί να την αλλάξεις.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ? Review Μεταχειρισμένου: Mazda 6

Το 2002 παρουσίασε η Ιαπωνική φίρμα τον διάδοχο του 626, το 6. Σήμερα είναι μία πολύ προσιτή λύση για όσους θέλουν χώρους και prestige. Αξίζει όμως η αγορά του ή θα «την πατήσουμε» με την φθηνή τιμή, και θα γίνουμε οι «καλύτεροι φίλοι» των συνεργείων?

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως αντιμετωπίζουμε την περίπτωση φωτιάς?

Πολλές φορές το χρόνο καλείται η πυροσβεστική για να σβήσει ένα αυτοκίνητο που έχει πάρει φωτιά. Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Ποιες είναι οι βασικές αιτίες πυρκαγιάς και ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις?