Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Keyless Go: Προστασία, ασφάλιση Ι.Χ. Έρευνα: Εύκολα «θύματα» τα αυτοκίνητα με KeyLess GO

Δεν είναι πλέον μυστικό ότι τα μοντέλα με σύστημα χωρίς κλειδί (keyless-go) είναι εύκολα... θύματα για τους κλέφτες αυτοκινήτων. Παρόλ αυτά, οι κατασκευαστές παίρνουν το χρόνο τους, ώστε να βρουν μια λύση. Πώς θα προστατευτείτε από μια κλοπή και περισσότερα για το σύστημα keyless-go μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς να συντηρήσετε τη μπαταρία σας το χειμώνα

Στις κρύες συνθήκες, η απόδοσης της μπαταρίας πέφτει, ενώ παράλληλα ο κινητήρας εκκινείται με μεγαλύτερη δυσκολία. Αν συνδυάσουμε αυτά τα 2 δεδομένα, καταλαβαίνουμε πως αν η μπαταρία δεν είναι καλοσυντηρημένη, το χειμώνα μπορεί να μείνουμε ένα πρωί χωρίς αυτοκίνητο. Βλέπουμε πως μπορούμε να αποφύγουμε κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Οδήγηση τον χειμώνα: Ποια λάθη πρέπει να αποφύγουμε

Ο χειμώνας είναι η πιο απαιτητική περίοδος για ένα αυτοκίνητο. Για τον λόγο αυτό πρέπει είμαστε ιδιαίτερο προσεκτικοί, αποφεύγοντας συγκεκριμένες κακοτοπιές. Διαβάστε ποια λάθη δεν πρέπει να κάνουμε.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι απειλεί τη ζωή των ελαστικών;

Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο, για αυτό είναι σημαντικό να βρίσκονται πάντα σε καλή κατάσταση. Δείτε παρακάτω τις αιτίες που φθείρονται πρόωρα τα ελαστικά, και τι μπορούμε να κάνουμε για να παρατείνουμε τη ζωή τους.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Γιατί είναι σημαντικό το πλύσιμο του αυτοκινήτου το χειμώνα;

Το χειμώνα, η υγρασία, η λάσπη και το αλάτι στους δρόμους, δημιουργούν ένα ιδιαίτερα επιθετικό μείγμα το οποίο είναι ο εχθρός του αμαξώματος και πρέπει να απομακρύνεται συχνά. Από την άλλη πλευρά, το αυτοκίνητο λερώνεται ξανά γρήγορα λόγω του καιρού, και πολλοί από εμάς προτιμούμε να μην το πλένουμε καθόλου. Είναι τελικά τόσο σημαντικό το πλύσιμο του οχήματός μας;

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Start Booster: Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία

Οι εκκινητές μπαταρίας είναι μία εξαιρετική εναλλακτική των κλασσικών καλωδίων που χρησιμοποιούμε όταν «μένουμε από ρεύμα» με το αυτοκίνητο. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος για εσάς; Με τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορείτε να επιλέξετε εύκολα.

ΕΞΙ ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ Θολωμένα τζάμια: Τι φταίει και πώς το αντιμετωπίζουμε;

Το ξέρατε ότι η άμμος γάτας βοηθά στο ξεθόλωμα του παρμπρίζ; Διαβάστε γιατί μαζεύει υγρασία στο αυτοκίνητο, τα έξι λάθη που πρέπει να αποφύγουμε, καθώς και χρήσιμα tips για να ξεθολώνουν γρήγορα τα τζάμια.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Μυρίζει το αυτοκίνητο? Δείτε μερικά σωτήρια tips..

Οι μυρωδίες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι κάτι ενοχλητικό. Δοκιμάζουμε διάφορους τρόπους καθαρισμού και σας μεταφέρουμε, ποιοι από αυτούς βοηθούν πραγματικά!

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Να αγοράσω μεταχειρισμένο Υβριδικό?

Είναι η αγορά ενός μεταχειρισμένου Υβριδικού αυτοκινήτου, σοφή επιλογή? Η Toyota με το Prius έκανε την επανάσταση στην αυτοκίνηση και έφερε την υβριδική τεχνολογία. Δοκιμάζουμε την 2η γενιά του επαναστατικού μοντέλου και εξετάζουμε αν αξίζει ως μεταχειρισμένο..

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Χάλασε η Camera στο αυτοκίνητο?

Η εξέλιξη των αυτοκινήτων έχει γεμίσει τα οχήματα με κάμερες και διάφορους αισθητήρες, που πολύ εύκολα μπορεί να «τυφλωθούν» και να χάσουν εντελώς την αποτελεσματικότητα τους. Δείτε πως θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα..

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 10 Tips για ένα δυνατό a/c

Διαβάστε τον 10λογο της καλής λειτουργίας του air condition, για να έχετε την πιο δροσερή καμπίνα ακόμα και σε καύσωνες. Ετοιμάστε ζακέτα και όχι εφεδρική μπλούζα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

10 Tips για ένα δυνατό a/c


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ελαττωματικά ρουλεμάν γονάτου ανάρτησης; Αντικαταστήστε τα γρήγορα!

Μικρά, στρογγυλά και σημαντικά: Πώς αναγνωρίζονται τα ελαττωματικά ρουλεμάν γονάτου ανάρτησης; Τι επιλογές επισκευής υπάρχουν και πόσο κοστίζουν;

REVIEW ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ Πόσο αξιόπιστη αποδείχθηκε η E220 d ESTATE

Με ποιο αυτοκίνητο μπορείς ακόμα και σήμερα, να ταξιδεύεις γρήγορα, με άνεση αλλά και με χαμηλή κατανάλωση? Και πως το ίδιο αυτοκίνητο καταφέρνει να προφυλάσσει τα χρήματα σου, αφού πρώτα θα πας εσύ στο συνεργείο και μετά αυτό?

ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Ευρωπαική Αντοχή και Αξιοπιστία

Πως κατάφεραν τα Ευρωπαικά αυτοκίνητα να ξεπερνούν σε αξιοπιστία τα Ιαπωνικά, που μεσουρανούσαν τα τελευταία χρόνια? Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις κι εσύ τις προκαταλήψεις σου ή προτιμάς να κυκλοφορείς με τις απόψεις του Παππού σου?

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα

Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Αν μείνετε ψύχραιμοι και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα,μπορείτε να γλυτώσετε το αυτοκίνητό σας

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα


σε συνεργασία με AUTO BILD »