ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Καθάρισε τα μικρόβια της καμπίνας μόνος σου

Δεν είναι μόνο το εξωτερικό το ζήτημα. Η ουσία είναι μέσα και εκεί πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου. Σας παρουσιάζουμε τα πολύ απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε και να κάνετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας να λάμπει ξανά, γρήγορα, εύκολα και κυρίως οικονομικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς θα κάνεις restart στην μπαταρία σου;

Εάν η μπαταρία δείχνει αδύναμη, δεν χρειάζεται να την αντικαταστήσεις αμέσως. Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να την επαναφέρεις και να μην χρειαστεί να την αλλάξεις.

ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ? Review Μεταχειρισμένου: Mazda 6

Το 2002 παρουσίασε η Ιαπωνική φίρμα τον διάδοχο του 626, το 6. Σήμερα είναι μία πολύ προσιτή λύση για όσους θέλουν χώρους και prestige. Αξίζει όμως η αγορά του ή θα «την πατήσουμε» με την φθηνή τιμή, και θα γίνουμε οι «καλύτεροι φίλοι» των συνεργείων?

TEST ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ Οδηγούμε και αξιολογούμε Peugeot 406 Coupé

Το Γαλλικό μοντέλο συνδυάζει τις αρετές ενός οικογενειακού αυτοκινήτου, με την κομψή σχεδίαση και την ισορροπημένη οδική συμπεριφορά, 19 ολόκληρα χρόνια μέτα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς να αποφύγετε το θάμπωμα του παρμπριζ

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι κάθε χειμώνα είναι το θόλωμα των παραθύρων. Ένα απλό φαινόμενο που μπορεί όμως να αποβεί μοιραίο. Πώς θα δώσετε τέλος μια και καλή;

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πως αντιμετωπίζουμε την περίπτωση φωτιάς?

Πολλές φορές το χρόνο καλείται η πυροσβεστική για να σβήσει ένα αυτοκίνητο που έχει πάρει φωτιά. Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Ποιες είναι οι βασικές αιτίες πυρκαγιάς και ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνεις?

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα

Ακόμα και μια μικρή σταγόνα λαδιού αρκεί, για να πάρει φωτιά. Αν μείνετε ψύχραιμοι και ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα,μπορείτε να γλυτώσετε το αυτοκίνητό σας

Πως να προλάβουμε τα χειρότερα


σε συνεργασία με AUTO BILD »