ΕΠΙΣΚΕΥΗ ή ΑΛΛΑΓΗ? Επισκευή αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων

Τα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων με βλάβες δεν είναι υποχρεωτικό να αντικαθίστανται, αφού σχεδόν πάντα είναι δυνατή η επισκευή τους. Ποιο είναι το κόστος και η διαδικασία? Τι πρέπει να ξέρω για να γλυτώσω τα χρήματα μου?

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Βήμα - βήμα πως να ξεθολώσεις τα φανάρια

Έχουν θολώσει τα φανάρια του αυτοκινήτου σου; Δες εδώ πώς θα τα επαναφέρεις στην αρχική τους μορφή, μόνος σου, γρήγορα και με ελάχιστα ευρώ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Start Booster: Για να μην ξεμείνεις ποτέ από μπαταρία

Οι εκκινητές μπαταρίας είναι μία εξαιρετική εναλλακτική των κλασσικών καλωδίων που χρησιμοποιούμε όταν «μένουμε από ρεύμα» με το αυτοκίνητο. Ποιος είναι όμως ο καλύτερος για εσάς; Με τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορείτε να επιλέξετε εύκολα.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ E-cars: Πόσο μειώνεται η αυτονομία τους τον χειμώνα και τι κάνουμε;

Γνωρίζατε ότι η αυτονομία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό τους χειμερινούς μήνες; Διαβάστε απλούς τρόπους για να μεγιστοποιήσετε την εμβέλεια ενός EV, προστατεύοντας την επένδυσή σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ Έτσι θα ξεχωρίσετε τους απατεώνες όταν αγοράζετε αυτοκίνητο

Ψάχνεσαι για μεταχειρισμένο? Δες πως θα καταλάβεις αν ο πωλητής είναι «λαμόγιο» κι αν το «κελεπούρι» που πάει να σου πουλήσει είναι «ρημάδι». Ποια είναι τα κλασικά κόλπα για να σε κοροϊδέψει?

OPEL ZAFIRA Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά

Το Opel Zafira παρέχει έως και επτά θέσεις μέσα στις μικρομεσαίες διαστάσεις του. Ωστόσο, έπειτα από την τρίτη γενιά του ήρθε το τέλος για το δημοφιλές van.

OPEL ZAFIRA

Δε θα υπάρξει τέτοιο ξανά


σε συνεργασία με AUTO BILD »

ΑΓΓΕΛΑΚΙ Ή ΔΙΑΒΟΛΑΚΙ; Review Μεταχειρισμένου: Peugeot 208 GTi 200 PS

Έχει ισχύ 200 ίππων και εντυπωσιάζει χωρίς να έχει κραυγαλέα εμφάνιση. Είναι, όμως, το Peugeot 208 GTi, ως μεταχειρισμένο, ένα «προτεινόμενο» μοντέλο ή είναι μία κακή επιλογή;

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Τι είναι η βαλβολίνη και γιατί στοιχίζει τόσο;

Ενώ το λάδι του κινητήρα αλλάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, η βαλβολίνη (το λάδι του κιβωτίου ταχυτήτων), δε... βιώνει ανάλογα συχνή προσοχή από τους περισσότερους οδηγούς. Ωστόσο, γερνά και αυτή, και επομένως, πρέπει να αντικαθίσταται προτού το σύστημα μετάδοσης υποστεί κάποια πολύ ζημιά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πώς θα κάνεις restart στην μπαταρία σου;

Εάν η μπαταρία δείχνει αδύναμη, δεν χρειάζεται να την αντικαταστήσεις αμέσως. Δες τι μπορείς να κάνεις ώστε να την επαναφέρεις και να μην χρειαστεί να την αλλάξεις.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Πριν πουλήσεις το αμάξι σου, διάβασε εδώ

Έφτασε η ώρα που θα αποχαιρετήσεις το αυτοκίνητο σου και θέλεις να βάλεις στο ταμείο, όσα πιο πολλά γίνεται; Δες εδώ μερικά tips για το πως θα πιάσεις την υψηλότερη αξία.

H DEKRA ΑΝΑΛΥΕΙ Test Αξιοπιστίας: Kia Soul

To Kia Soul έχει σχήμα κουτιού αλλά είναι ιδιαίτερα χαριτωμένο και έχει αγαπηθεί από το κοινό. Κρύβει βέβαια πολλές χάρες κάτω από την τετράγωνη σχεδίασή του, όπως η αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Αυτό το Kia έχει ψυχή..

H DEKRA ΑΝΑΛΥΕΙ

Test Αξιοπιστίας: Kia Soul


σε συνεργασία με AUTO BILD »

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα! Όσα ηλεκτρονικά σύστημα και να έχει ένα αυτοκίνητο, μόνο τα λάστιχα έρχονται σε επαφή με τον δρόμο. ¶μα η κατάσταση τους δεν είναι καλή όλα τα υπόλοιπα συστήματα είναι άχρηστα. Δείτε παρακάτω τι τα βλάπτει.

Για να μην χρειαστείς την ρεζέρβα


σε συνεργασία με AUTO BILD »