Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

ΤΕΧΝΙΚΟ Γιατί είναι σημαντικό να αλλάζω τον ιμάντα χρονισμού;

Μπορεί να καταστρέψεις τον κινητήρα σου! Ο ιμάντας χρονισμού παίζει άκρως σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του κινητήρα, και πρέπει να αντικαθίσταται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Γνωρίζετε περιπτώσεις όπου κόπηκε ο ιμάντας και προκάλεσε ζημιά;

ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΘΕΣ ΕΩΣ 160 Μ. ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ Πόσο επικίνδυνα είναι τα Φθαρμένα Ελαστικά?

Πόσο επικίνδυνο είναι να κυκλοφορούμε με φθαρμένο πέλμα ελαστικών στους δρόμους? Ποια είναι η συμπεριφορά του παραχρησιμοποιημένου ελαστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα, με το φαινόμενο της υδρολίσθησης? Το τεστ που ακολουθεί δίνει απαντήσεις και δείχνει πώς κινδυνεύουμε ήδη από τα 100 km/h.

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ Μηχανολογικές αιτίες αύξησης κατανάλωσης

Έχεις παρατηρήσει ότι πλέον το αυτοκίνητο σου καταναλώνει περισσότερη βενζίνης σε σύγκριση με παλαιότερα; Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τους κυριότερους λόγους που επισκέπτεσαι το βενζινάδικο συχνότερα πλέον, χωρίς να φταις εσύ.

ΤΕΧΝΙΚΟ Τι κάνει ο Στροφαλοφόρος άξονας?

Οι βλάβες στο στροφαλοφόρο στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν είναι συχνές, ωστόσο δεν αποκλείονται καθόλου. Αξίζει η επισκευή τους; Πόσο θα σου κοστίσει η βλάβη του; Η AUTO BILD απαντά στις πιο σημαντικές ερωτήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κάθε πότε αλλάζω υγρά φρένων; Το επιχειρώ μόνος;

Κάθε πότε πρέπει να αλλάζονται τα υγρά φρένων; Μπορούμε να το επιχειρήσουμε οι ίδιοι ή χρειάζεται μάστορας; Σε αυτό το άρθρο θα σας λυθούν οι απορίες.

Κι όμως: Ζάντα vs Λακκούβα σημειώσατε άσσο!

Η Michelin και ο κατασκευαστής ζαντών Maxion, παρουσίασαν τη νέα ζάντα Acorus, η οποία επανέρχεται στην αρχική της μορφή, αν υποστεί παραμόρφωση. Ζάντα vs λακκούβα σημειώσατε άσσο.