Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Ford Edge ST.

Το Ford Edge ST, παίρνει ισχύ από ένα biturbo V6 κινητήρα 2,7 λίτρων.

Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ή εταιρεία δεν έχουν υπάρξει.

Μία νέα εμφάνιση έδωσε στο Edge η Ford.

Tο μοντέλο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα της Ford.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων ασφαλείας.

Ανανέωση για το Ford Edge

11/1/2018

Μία νέα εμφάνιση έδωσε στο Edge η Ford, η οποία προχώρησε στην ανανέωση του μοντέλου, ενώ ταυτόχρονα τοποθέτησε στην κορυφή της σειράς μια νέα έκδοση ST. Δείτε περισσότερα.

Στο φρεσκάρισμα του Ford Edge προχώρησε η αυτοκινητοβιομηχανία, δίνοντας στο SUV ένα νέο πρόσωπο, το οποίο περιλαμβάνει ένα αναθεωρημένο στυλ στη γρίλια, αλλά και ένα επανασχεδιασμένο πιο πλατύ καπό. Επιπλέον τα LED φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος είναι πλέον στάνταρ, ενώ στο πίσω μέρος, κάτω από το παρμπρίζ έχει τοποθετηθεί μία μαύρη λωρίδα, η οποία προσφέρει το στοιχείο της διχρωμίας.
 
Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα το μοντέλο θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα της Ford, ο οποίος έχει βελτιωθεί για να προσφέρει 253 ίππους, πέντε περισσότερους από το προ ανανέωσης μοντέλο και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων, ενώ παράλληλα για μεγαλύτερη ασφάλεια το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με πλήθος συστημάτων ασφαλείας.

Όσοι θέλουν να αποκτήσουν μια πιο ισχυρή έκδοση η φίρμα προσφέρει πλέον την έκδοση ST, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας. Το Ford Edge ST, παίρνει ισχύ από ένα biturbo V6 κινητήρα 2,7 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 335 ίππους και 475 Nm ροπής και συνεργάζεται με το 8αρι αυτόματο κιβώτιο, το οποίο στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
 
Στο εξωτερικό μέρος η έκδοση ST είναι λίγο διαφορετική λόγω του πλέγματος που υπάρχει στη μάσκα, ενώ έχουν τοποθετηθεί επιπλέον πλευρικές ποδιές αλλά και ένας οπίσθιος προφυλακτήρας, στο κάτω μέρος του οποίου βρίσκονται οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει ή εταιρεία δεν έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής, ενώ τέλος να αναφέρουμε πως το μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στο Auto Show της Βόρειας Αμερικής στο Ντιτρόιτ.      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις