Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το 2019 αναμένεται η νέα υβριδική έκδοση

Aναβαθμισμένη η νέα υβριδική 7άρα

29/12/2017

Οι φανς του μεγάλου sedan θα πρέπει να κάνουν υπομονή γιατι σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού η αναεωμένη υβριδική έκδοση αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές απο την υπάρχουσα γενιιά.

Η ναυραχίδα της BMW η σειρά 7 προσφέρεται και σε υβριδική έκδοση, την  740e iPerformance, ωστόσο οι φανς του μεγάλου sedan θα πρέπει να κάνουν υπομονή γιατι σύμφωνα με πηγές του εξωτερικού η ανανεωμένη υβριδική έκδοση αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές απο την υπάρχουσα γενιιά.
 
Το 2019 αναμένεται η νέα υβριδική έκδοση που είναι πιθανό να ονομάζεται, 745e iPerformance και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα διαθέτει σημαντικά βελτιωμένο ηλεκτροκιντήρα και καινούργίες μπαταρίες μεγαλύτερης χωρτικότητας.
 
Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα, αναφέρεται οτι το ανανεωμένο μοντέλο θα αποδίδει 390 ίππους και φυσικά θα μπορεί να κινείται για περισσότερα χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά.

 
Αναμένεται ακόμα να διαθέτει η ανανεωμένη ναυρχίδα της BMW το σύστημα ασύρματης φόρτισης όπως η μικρότερη  530 iPerformance.
 
Έκτος απο το αναβαθμισμένο υβρικό σύστημα, η νέα 7άρα αναμένεται να διαθέτει τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, που ονομάζεται  Live Cockpit και θα τον δούμε μελλοντικά και σε άλλα μοντέλα του ομίλου όπως η Ζ4.
 
Αξίζει να αναφέρουμε οτι η υπάρχουσα, 740e iPerformance, μπορεί να κινηθεί για 22 χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικά  και οτι τα πρώτα 100 χλμ./ώρα στο κοντέρ έρχονται σε 5.4 δλ. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις