Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Από 45.350 ευρώ η νέα Mercedes C-Class

13/7/2021

Ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Mercedes-Benz διαχρονικά, με πωλήσεις άνω των 10,5 εκατομμυρίων μονάδων, η νέα C-Class, βρίσκεται πλέον στις ελληνικές αντιπροσωπείες. Πόσο κοστίζει η πρώτη κλασική σειρά των... αστεριών που είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη;

Η «baby S-Class» έφτασε στην ελληνική αγορά! Έχοντας δανειστεί πληθώρα συστημάτων από την πολυτελή μπερλίνα, η νέα Mercedes C-Class ξεκίνησε το εμπορικό της «ταξίδι» στην χώρα μας. Το πολυτελές μοντέλο διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις αμαξωμάτων – Sedan και Estate, με στόχο να συνεχίσει τις υψηλές... πτήσεις.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Σχεδιασμός που εντυπωσιάζει, εσωτερικό που υπερ-ικανοποιεί

Η νέα C-Class ξεχωρίζει για την κομψή αλλά γεμάτη σπορ πινελιές διακόσμηση.

Η νέα C-Class ξεχωρίζει για την κομψή αλλά γεμάτη σπορ πινελιές διακόσμηση.

Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα ξεχωρίζει για την κομψή αλλά γεμάτη σπορ πινελιές διακόσμηση και το ψηφιακό εσωτερικό με τις προηγμένες τεχνολογίες. Κυρίως όμως εντυπωσιάζει με το δεύτερης γενιάς σύστημα infotainment MBUX, το οποίο και δανείζεται από την υπερπολυτελή Mercedes S-Class. Το συγκεκριμένο σύστημα πολυμέσων ενεργοποιείται μέσω αφής ή φωνητικού ελέγχου, αρκεί να του «πεις»... Hey Mercedes. Έχει απεριόριστες δυνατότητες και ανέσεις, υποστηρίζει υπηρεσία «online μουσικής» και προσαρμόζεται σε κάθε χρήστη, μαθαίνοντας τις συνήθειές του. Μάλιστα, είναι τέτοιος ο hi-tech χαρακτήρας του που μπορεί να ενεργοποιήσει οικιακές συσκευές (π.χ. να ρυθμίσει τα πατζούρια του σπιτιού), ενώ αν υπάρχουν αισθητήρες ενημερώνει τον οδηγό για πιθανή κίνηση εντός της οικίας.
 

Στο ψηφιακό εσωτερικό εντυπωσιάζει το δεύτερης γενιάς σύστημα infotainment MBUX, το οποίο και δανείζεται από την υπερπολυτελή Mercedes S-Class.

Στο ψηφιακό εσωτερικό εντυπωσιάζει το δεύτερης γενιάς σύστημα infotainment MBUX, το οποίο και δανείζεται από την υπερπολυτελή Mercedes S-Class.

Η πρώτη πλήρως εξηλεκτρισμένη κλασική σειρά Mercedes-Benz
Όσον αφορά τους κινητήρες του πολυτελούς μοντέλου, είναι η πρώτη κλασική σειρά αυτοκινήτων της Mercedes-Benz που εξηλεκτρίζεται πλήρως. Η γκάμα αποτελείται αποκλειστικά από τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel που συνδυάζονται με ενσωματωμένη μίζα-δυναμό και ηλεκτρικό σύστημα οχήματος 48 Volt. Στην βάση των εκδόσεων βενζίνης υπάρχει η επιλογή 170 ίππων, ενώ στην κορυφαία τετρακίνητη έκδοση C 300 4MATIC η ισχύς εκτοξεύεται στα 258 άλογα!
 
Γεμάτος premium παροχές είναι, αναμενόμενα, ο βασικός εξοπλισμός του μοντέλου που περιλαμβάνει το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC. Μεταξύ άλλων παρέχει πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, κεντρική οθόνη για το infotainment 11,9 ιντσών, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ζάντες 17 ιντσών, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, προβολείς LED, διζωνικό σύστημα κλιματισμού, ασύρματη φορτιση κινητού, ατμοσφαιρικό φωτισμό κ.α..

Αναλυτικά οι τιμές της Mercedes C-Class sedan
Mercedes C-Class Τιμή σε ευρώ
C 180 45.350
C 200 51.200
C 200 4MATIC 53.980
C 300 56.450
C 300 4MATIC 59.895
C 220 D 54.800
C 300 D 58.150

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε