Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Αποκτήστε τώρα μια plug-in υβριδική Mercedes

1/12/2020

Τα plug-in υβριδικά συνδυάζουν επιδόσεις και οικονομία. Η Mercedes κάνει αυτή την τεχνολογία πιο προσιτή προσφέροντας τα μοντέλα της με προνομιακά πακέτα χρηματοδότησης.

Η Mercedes προσφέρει πλέον μία πλούσια γκάμα plug-in υβριδικών μοντέλων και η απόκτησή τους γίνεται πιο προσιτή μέσω προνομιακών πακέτων χρηματοδότησης. Αρχικά, για όλα τα ετοιμοπαράδοτα plug-in υβριδικά (και όχι μόνο) προσφέρεται το πακέτο «Star Credit». Μέσω αυτού παρέχεται προνομιακό επιτόκιο 5,5%, 0% προκαταβολή και η διάρκεια αποπληρωμής μπορεί να ρυθμιστεί έως και 84 μήνες.

Ταυτόχρονα, για όλες τις Mercedes υπάρχει το πακέτο «Standard», που προσφέρει δόσεις προσαρμοσμένες απόλυτα στις δυνατότητές σας. Η προκαταβολή σε αυτή την περίπτωση ξεκινά και πάλι από το 0%, το επιτόκιο είναι 8,9% και η διάρκεια αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Τέλος, αρκετά οφέλη προσφέρει και το πρόγραμμα «Welcome Tomorrow», όπου με προκαταβολή από 30% εξασφαλίζεται δυνατότητα καταβολής της πρώτης δόσης μετά από 6 μήνες και σταθερό επιτόκιο 7,9%.



Τα plug-in υβριδικά μοντέλα καταφέρνουν να κινούνται στην πόλη αμιγώς ηλεκτρικά, μειώνοντας τα καθημερινά έξοδα μετακίνησης. Ταυτόχρονα, δε στερούνται της μεγάλης αυτονομίας, λόγω της ύπαρξης κινητήρα εσωτερικής καύσης. Στη γκάμα της Mercedes υπάρχει plug-in υβριδική έκδοση σχεδόν για κάθε μοντέλο.

Ενδεικτικά, στην περίπτωση της Mercedes A-Class, υπάρχει η plug-in υβριδική Α 250 e με συνδυαστική ισχύ 218 ίππων και η τιμή λιανικής διαμορφώνεται στα 43.601 ευρώ για το hatchback αμάξωμα. Στην περίπτωση της A-Class Sedan, η τιμή της αντίστοιχης έκδοσης διαμορφώνεται στα 44.195 ευρώ.

Δοκιμή: Mercedes A 250 e

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις