Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κανένα νέο μοντέλο της Saab δεν αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2017.

Δεν έρχεται νέο Saab μέσα στο 2017

17/10/2017

Κανένα νέο μοντέλο της Saab δεν αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2017, ωστόσο το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της θυγατρικής NΕVS είναι προ των πυλών.

Μέσα στο 2017 αναμένεται να έρθει στις αγορές το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της NEVS (National Electric Vehicle Sweden), το οποίο θα είναι βασισμένο στο Saab 9-3.
 
Η Saab, η οποία από το 2012 έχει εξαγοράσει την εταιρεία NEVS, που ασχολείται με την εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων, αναμένεται να φέρει στις αγορές μέσα στο 2017 ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα φέρει το λογότυπο της NEVS.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο με το σήμα της NEVS θα είναι βασισμένο στην πλατφόρμα του Saab 9-3, χωρίς ωστόσο να έχει ούτε το λογότυπο ούτε την ίδια ονομασία με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
 
Από κει και πέρα σε ότι αφορά τα επόμενα μοντέλα της Saab, από τις 17 Δεκεμβρίου του 2015 έχει γίνει λόγος από τον επικεφαλής της εταιρείας Mattias Bergman, πως μέχρι το 2018 θα έχουν κάνει την εμφάνιση τους τέσσερα μοντέλα και ένα από αυτά θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Saab 9-3, το οποίο θα κατασκευαστεί στο Trollhättan και την Tianjin.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τρία μοντέλα πρόκειται για ένα οικογενειακό μεσαίας κατηγορίας, ένα SUV και ένα crossover, τα οποία μεταξύ άλλων θα είναι και ηλεκτροκίνητα.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις