Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εντυπωσιάζει η εμπορική πορεία του νέου Opel Insignia

24/8/2017

Κάθε προσδοκία της Opel έχει ξεπεράσει ο αριθμός των παραγγελιών για το νέο Insignia παρά το γεγονός ότι αυτές ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer .

Μερικά από τα προσόντα του νόυ Insignia που έχει καγτακτήσει ήδη την καρδιά πάνω από 50.000 πελατών και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης από όλη την Ευρώπη είναι η εξαιρετική συνδεσιμότητα και ενημέρωση/ψυχαγωγία, το υψηλό επίπεδο άνεσης με άριστη ορατότητα και η εντυπωσιακή σχεδίαση. Οι τρέχουσες παραγγελίες ξεπερνούν κατά πολύ κάθε προσδοκία της Opel παρά το ότι η παραγγελιοληψία για τα Insignia Grand Sport και Insignia Sports Tourer ξεκίνησαν μόλις στα μέσα Φεβρουαρίου και το κορυφαίο μοντέλο έφτασε στα καταστήματα των διανομέων σε πολλές μεγάλες αγορές μόλις στα τέλη Ιουνίου.
 
Τώρα που άρχισε να κυκλοφορεί στην αγορά, οι πρώτες νίκες σε συγκριτικές δοκιμές διαδέχονται η μία την άλλη. Η επιτυχία επιβεβαιώνεται και από τις παραγγελίες των διαφόρων συστημάτων και στοιχείων εξοπλισμού. Ένα υψηλό ποσοστό πελατών παραγγέλνει το κορυφαίο μοντέλο με το ευφυές σύστημα πλοήγησης Navi 900 IntelliLink, εργονομικά καθίσματα πιστοποιημένα από το AGR, ή τη νέα γενιά προβολέων IntelliLux LED matrix, αποδεικνύοντας ότι το δόγμα της Opel να προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες σε προσιτές τιμές βρίσκει την απήχηση που ήθελε η εταιρεία.
 
Navi 900 IntelliLink: Ενσωμάτωση Smartphone και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης
 
Πρώτο στη λίστα επιθυμιών όλων σχεδόν των ιδιοκτητών Insignia είναι το Navi 900 IntelliLink – σχεδόν 9 στα 10 Opel Insignia έχουν ήδη παραγγελθεί με το κορυφαίο σύστημα infotainment. Έχοντας ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, διατίθεται με έγχρωμη χωρητική (capacitive) οθόνη αφής 8-ιντσών. Τα δεδομένα χαρτών καλύπτουν όλη την Ευρώπη και με το σύστημα Opel OnStar, προορισμοί προερχόμενοι από τον Σύμβουλο OnStar οι οποίοι αποστέλλονται εκ των προτέρων μέσω της εφαρμογής myOpel για smartphone μπορούν να λαμβάνονται απευθείας στο σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον το σύστημα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης – η αρχική οθόνη μπορεί να προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία µαγαπημένα¶, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν στο σύστημα infotainment στις ατομικές τους ανάγκες. Μπορούν να αποθηκεύονται μέχρι 60 αγαπημένα, συμπερ. ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεφωνικών επαφών.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις