Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Ετοιμοπαράδοτα Volkswagen με όφελος έως 2.500 ευρώ

Διαβάστηκε από 7752 αναγνώστες - 27/11/2020

Η Volkswagen δίνει πλέον τη δυνατότητα της αγοράς ενός μοντέλου της από την άνεση του σπιτιού σας. Μάλιστα, μέσω της online κράτησης, το όφελος φτάνει έως και τα 2.500 ευρώ.

Μέσα από μία νέα, φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, η Volkswagen δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν το ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο που επιθυμούν εξ αποστάσεως. Ο νέος αγοραστής επωφελείται από την προνομιακή χρηματοδότηση και τα Online Bonus. Αφού επιλέξετε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε, συμπληρώνετε την σχετική φόρμα και ο Εξουσιοδοτημένος Έμπορος Volkswagen θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσει τη διαδικασία παραγγελίας και παράδοσης του νέου σας αυτοκινήτου.



Όσον αφορά στα Online Bonus, το Polo προσφέρεται με όφελος έως 1.500 ευρώ. Στην περίπτωση της online αγοράς ενός Golf, ισχύει το πρόγραμμα «Volkswagen More for you», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και δόση από 179 ευρώ το μήνα. Για την online απόκτηση του T-Cross, προσφέρεται Bonus έως 800 ευρώ και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης του ποσού της μηνιαίας δόσης από τα μόλις 169 ευρώ, ενώ για το μεγαλύτερο T-Roc, το Online Bonus φτάνει τα 400 ευρώ κα η μηνιαία δόση τα 199 ευρώ. Για τα ετοιμοπαράδοτα Tiguan το μέγιστο όφελος φτάνει τα 2.500 ευρώ και η ελάχιστη τιμή της δόσης αγγίζει τα 219 ευρώ το μήνα.

Τέλος, για την online απόκτηση του αμιγώς ηλεκτρικού VW ID.3 1st Edition, προσφέρεται εντελώς δωρεάν το πακέτο εγκατάστασης ID.Charger για την φόρτιση του οχήματος. Πατώντας εδώ μπορείτε να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα, όπου προβάλλονται όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα της Volkswagen.

Δοκιμή: VW ID.3 1st Edition 204 PS

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις