Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Aspire Design πήρε ως βάση το υπάρχον Velar και του έδωσε ένα νέο κιτ αμαξώματος.

H Aspire έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις.

Ευρύτερο Range Rover Velar από την Aspire

18/6/2018

Μπορεί το νέο Range Rover Velar να είναι για πολλούς ένα αρκετά όμορφο SUV, ωστόσο για κάποιους είναι απλά ένα αυτοκίνητο το οποίο παίρνει αρκετές βελτιώσεις.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η εταιρεία σχεδιασμού Aspire Design, η οποία πήρε ως βάση το υπάρχον Velar και του έδωσε ένα νέο κιτ αμαξώματος το οποίο περιλαμβάνει εκτεταμένα φτερά τροχών με μεγαλύτερες καμάρες, πλαϊνές ποδιές, νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, οπίσθιο προφυλακτήρα με ενσωματωμένο αεροδυναμικό διαχύτη, μια νέα μάσκα και δύο μικρές αεροτομές, η μία στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας και η άλλη κάτω από το παρμπρίζ.

Επιπλέον η Aspire έχει εγκαταστήσει ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις αλλά και τροχούς το μέγεθος των οποίων φτάνουν μέχρι και τις 24 ίντσες. Τέλος οι άνθρωποι της φίρμας έχουν δώσει στο μοντέλου μία πληθώρα χρωμάτων, που έρχονται σε αντίθεση με τη μαύρη οροφή.
 
Σε ότι αφορά το Range Rover Velar, να θυμίσουμε πως ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και τοποθετήθηκε ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport στη γκάμα της εταιρείας, έχοντας την ίδια πλατφόρμα με τη Jaguar F-Pace. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στα σχέδια της εταιρείας υπάρχει και το λανσάρισμα στις αγορές μίας πιο ισχυρής έκδοσης SVR, η οποία θα έχει κάτω από το καπό τον V8 υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με κομπρέσορα 5.0 λίτρων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις