Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσείς που θα ανακυκλώσετε το αυτοκίνητό σας; Δείτε πως θα το κάνετε, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Η κορυφαία επιλογή στην ανακύκλωση

5/12/2016

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. από το 2007 αποτελεί την κορυφαία επιλογή για την ανακύκλωση του αυτοκινήτου σου!

Η Λάγιος Κων/νος και ΣΙΑ Ε.Π.Ε. λειτουργεί από το 2007 και με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου και χορηγεί άμεσως μετά όλα τα νόμιμα πιστοποιητικά ανακύκλωσης και οριστικής διαγραφής του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Ε.Δ.Ο.Ε., κατέχει την πρώτη θέση στην παραλαβή οχημάτων προς ανακύκλωση, για τα έτη 2015 και 2016.

Η επιλογή των κατόχων αυτοκινήτου να απευθυνθούν στην εταιρία ΛΑΓΙΟΣ δεν ήταν τυχαία καθώς είναι συμβεβλημένη με την Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος (Ε.Δ.Ο.Ε.) από την έναρξή της και μαζί με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της  εγγυώνται  άρτια εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία ανακύκλωσης ιδρύθηκε το 2007 και μέσα από συνεχή επέκταση και ανάπτυξη διαχειρίζεται την ανακύκλωση  οχημάτων ιχ/φιχ και σκράπ συμβάλλωντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία εκπροσωπείται από τον Κων/νο Λάγιο, ο οποίος διαθέτει εμπειρία 30 ετών στο χώρο  του αυτοκινήτου και των ανταλλακτικών που του "χαρίζει" την απόλυτη γνώση του αντικειμένου του.

Στην πορεία των ετών λειτουργίας των δραστηριοτήτων της, η εταιρία έχει αποκτήσει ένα ισχυρό πελατολόγιο αποτελούμενο τόσο από ιδιώτες όσο και από συμβεβλημένους φορείς. Επιπλέον, η εταιρεία  δραστηριοποιείται στον χώρο της Ανακύκλωσης Παλαιών Σιδήρων, Συσσωρευτών, Μεταλλικών Απορριμμάτων και Επικίνδυνων Αποβλήτων διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες άδειες.

Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο που συνεχώς ενημερώνεται σε εξειδικευμένα σεμινάρια του αντικειμένου.

Η θυγατρική εταιρεία ΛΑΓΙΟΣ ΚΩΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι άλλη μια δραστηριότητα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε επιλεκτικούς καταναλωτές.

www.lagios.com.gr
www.lagios.eu
www.lagiosparts.eu

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις