Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η «θαλασσινή» έκδοση του Kadjar.

H Armor-Lux είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την ένδυση.

To Renault Kadjar κοσμείται πλέον με οριζόντιες ρίγες.

Στο εσωτερικό οι ρίγες έχουν πάρει τη θέση τους στο κάτω μέρος του τιμονιού.

Η έκδοση Armor-Lux του Kadjar θα προσφέρεται μόνο στη Γαλλία.

Η «θαλασσινή» έκδοση του Kadjar

15/3/2018

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει εκδόσεις διαφόρων μοντέλων από πολλές διαφορετικές μάρκες, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με άλλες εταιρείες που δεν έχουν σχέση με το χώρο του αυτοκινήτου. Μέσα σε αυτές προσθέστε ακόμα μία, αυτή του Renault Kadjar Armor-Lux.

Για οποίους δεν έχουν πολλές γνώσεις γύρω από τον χώρο της μόδας, να πούμε ότι η Armor-Lux είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την ένδυση, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό των δημιουργημάτων της, το θαλασσινό-ναυτικό θέμα με τα ρούχα της να στολίζονται από οριζόντιες κυρίως ρίγες.
 
Αυτό ακριβώς έκανε και στη συγκεκριμένη έκδοση του Renault Kadjar, το οποίο κοσμείται πλέον με οριζόντιες ρίγες, οι οποίες παίρνουν θέση στο κάτω μέρος του πορτμπαγκάζ και φτάνουν μέχρι το τέλος των πλαϊνών πίσω φτερών. Από κει και πέρα το λογότυπο της Armor-Lux έχει πάρει θέση στο πλαϊνό μέρος, πριν τις μπροστινές πόρτες, ενώ ανοίγοντας τες, το βρίσκουμε στο κάτω μέρος του πλαισίου, όπου συνοδεύεται από τις χαρακτηριστικές ρίγες.

Στο εσωτερικό οι ρίγες έχουν πάρει τη θέση τους στο κάτω μέρος του τιμονιού, ενώ την ίδια διακόσμηση έχει και το κλειδί  τύπου κάρτας.
 
Η έκδοση Armor-Lux του Kadjar θα προσφέρεται μόνο στη Γαλλία, σε δύο χρωματικές επιλογές μπλε και γκρι ή δύο αποχρώσεις λευκού χρώματος και θα παίρνει ισχύ τόσο από κινητήρες βενζίνης, όσο και από ντίζελ που θα συνοδεύονται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που θα στέλνουν την κίνηση είτε στους μπροστά, είτε και στους τέσσερις τροχούς. Τέλος σε ότι αφορά την τιμή του θα κυμαίνεται από 31.400 έως 36.900 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις