Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα βίντεο teaser με το οποίο η SEAT προετοιμάζει το κοινό για το επερχόμενο 7θέσιο SUV, Tarraco, ήρθε στη δημοσιότητα.

Καλλιτεχνικό teaser του SEAT Tarraco (+vid)

18/5/2018

Ένα βίντεο teaser με το οποίο η SEAT προετοιμάζει το κοινό για το επερχόμενο 7θέσιο SUV, Tarraco, ήρθε στη δημοσιότητα, με το μοντέλο να κάνει για λίγα δευτερόλεπτα την εμφάνισή του.

Το συγκεκριμένο βίντεο αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της φίρμας στο Twitter και παρουσιάζει το Tarraco κάτω από ένα μεγάλο πορτοκαλί πέπλο, ενώ στη συνέχεια το μεγάλο SUV της ισπανικής φίρμας ανάβει τα φώτα του για να αποκαλύψει ένα μέρος του σχεδιασμού τους.
 
Μπορεί το σύντομο βίντεο να μην μας κάνει σοφότερους, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Αρχικά το μεγάλο SUV της SEAT θα υιοθετεί πλήρως τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας με τη γνωστή μάσκα, τα αιχμηρά φώτα και τη χαρακτηριστική νεύρωση στο πλάι, κάτι που φαίνεται και από το teaser.

Η καμπίνα είναι λογικό να προσφέρει τεράστιους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, ενώ το 7θέσιο SUV της SEAT, που βασίζεται στην MQB πλατφόρμα του ομίλου VW, θα είναι διαθέσιμο σε 4Χ2 και 4Χ4 εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης από 1,4 λτ και 150 ίππους και diesel από 2,0 λτ. με 150 ή 190 άλογα. Στα σχέδια της ισπανικής φίρμας είναι και μια mild υβριδική έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ 12 kw και δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης για μερικά χλμ.. Το 2020 αναμένεται και μια Plug-in υβριδική έκδοση με ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 60 χλμ., που θα χρησιμοποιήσει το σχετικό σύστημα κίνησης του VW Golf VIII.  
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο SEAT Tarraco θα κάνει την εμφάνισή του πριν από το τέλος του έτους, με πιο πιθανό προορισμό το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο, ενώ τέλος φήμες αναφέρουν πως η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η φίρμα θα βρεθεί κάπου κοντά στις 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις