Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric

Τα λιπαντικά Petronas είναι κορυφαία σε χαρακτηριστικά και απόδοση και είναι εξελιγμένα μέσα από αγώνες.

Λιπαντικά μεγαλωμένα στην πίστα

Διαβάστηκε από 3916 αναγνώστες - 10/1/2017

Λιπαντικά «PETRONAS Syntium: Μεγαλωμένα στην πίστα για τη μέγιστη απόδοση στο δρόμο!»

Η σειρά λιπαντικών PETRONAS Syntium είναι το αποτέλεσμα εξελιγμένης έρευνας της Petronas Lubricants που είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας της ομάδας Mercedes AMG PETRONAS Formula One. Είναι κατασκευασμένα να υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών ώστε να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις των πιο απαιτητικών διαδρομών και των πιο δύσκολων συνθηκών οδήγησης.

Τα λιπαντικά PETRONAS Syntium με τη νέα εξελιγμένη σύνθεση CoolTech καταπολεμούν αποτελεσματικά τη μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας του κινητήρα. Η φόρμουλα CoolTech στοχεύει στις καίριες ζώνες θερμότητας του κινητήρα ελαττώνοντας και ελέγχοντας τις θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα σημαντικά μηχανικά του μέρη από φθορά και βλάβη, συντελώντας έτσι στη βέλτιστη λειτουργία του.
 
SYNTIUM 800 EU
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 800 EU 10W-40 με σύνθεση CoolTech συνιστάται για χρήση σε συμβατικά και νέας γενιάς επιβατικά οχήματα, που έχουν κινητήρες με συστήματα ψεκασμού, πολλαπλών βαλβίδων, στροβιλοσυμπιεστών ή υπερσυμπιεστών και λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:
Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN/CF, ACEA A3/B4
Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών: MB-Approval 229.1,  Renault RN0700, VW 501 01 / 505 00.
Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών:
GM-LL-B-025, PSA B71 2295 / B71 2300
 
SYNTIUM 3000 AV
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 3000 AV 5W-40 με σύνθεση CoolTech και χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS (Sulfated Ash, Phosphorus & Sulfur) είναι προτεινόμενο για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοκίνητων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Είναι κατάλληλο για χρήση σε τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα ψεκασμού, στροβιλοσυμπιεστές ή υπερσυμπιεστές και που λειτουργούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Μπορεί επίσης να καλύψει τις ανάγκες λίπανσης οχημάτων που καταναλώνουν βιοκαύσιμα.
 
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:
Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN, ACEA C3
Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών: MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04, VW 502 00 / 505 00 / 505 01, Porsche A40 Renault RN0700 / RN0710.
Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών:
GM Dexos 2, Ford WSS-M2C917-A.
 
SYNTIUM 5000 XS
Το λιπαντικό PETRONAS Syntium 5000 XS 5W-30 με σύνθεση CoolTech και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε SAPS (Sulfated Ash, Phosphorus & Sulfur) είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιβατικών αυτοκινήτων, συμπεριλαμβανομένων των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Είναι προτεινόμενο για τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν συστήματα ψεκασμού, πολλαπλές βαλβίδες, στροβιλοσυμπιεστές ή υπερσυμπιεστές και λειτουργούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Είναι επίσης κατάλληλο για οχήματα που καταναλώνουν βιοκαύσιμα.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ:
Καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές: API SN/CF, ACEA C3
Έχει τις εγκρίσεις των ακόλουθων κατασκευαστών MB-Approval 229.51, BMW Longlife-04.
Πληροί ή υπερβαίνει τις προδιαγραφές των ακόλουθων κατασκευαστών:
Dexos 2, MB-229.31, VW 505 01.

Σχετικες επιχειρησεις