Σε ευχαριστώ για όλες τις ευχάριστες στιγμές!

Κλείστε τώρα πανεύκολα το ραντεβού σας στο συνεργείο διαδικτυακά.

Motorcraft 3+ σημαίνει, ό,τι καλύτερο για το αγαπημένο σας Ford!

Διαβάστηκε από 4825 αναγνώστες - 16/1/2018

Motorcraft 3+ σημαίνει, ό,τι καλύτερο για το αγαπημένο σας Ford! Στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ford μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να είναι το αυτοκίνητό σας πάντα στην καλύτερη φόρμα!

FORD : Μάθε γιατί το on-line ραντεβού είναι πολύ καλύτερο

Με ένα απλό τηλεφώνημα ή με την “επίσκεψή σας” στο διαδικτυακό τόπο της Ford, μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες για service, αλλαγή ελαστικών, έλεγχο ΚΤΕΟ, κάθε είδους επισκευές ή απλά για έναν έλεγχο. Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν τόσο εύκολο και οικονομικό, το να συντηρήσετε το Ford σας σε τέλεια κατάσταση, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει από τότε που ήταν καινούργιο!

Επισκευές με την εγγύηση της Ford

Όσες φορές και αν χρειαστεί να επισκευάσετε το Ford σας, θα το κάνετε με το πρόγραμμα “Motorcraft 3+”, έχοντας πάντα την καλύτερη τιμή, την ανώτερη ποιότητα στην εργασία και τα γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα της Ford. Γνωρίζουμε το Ford σας καλύτερα από τον καθένα και προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές για την εγγυημένη του επισκευή, με τα γνήσια ανταλλακτικά και τον εγκεκριμένο εξοπλισμό για κάθε εργασία. Ιδιαίτερη σημασία έχει το ότι πάντα, σε αναλώσιμα και μη, η εργασία είναι εγγυημένη από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών, καθώς και το ότι οι τιμές είναι οι καλύτερες για τα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρειαστούν ανά περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ενημερώνεται εκ των προτέρων για το κόστος του ανταλλακτικού που τον ενδιαφέρει αλλά και για το ποιες είναι οι επιλογές που έχει για να κάνει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα!

KTEO με ένα τηλεφώνημα!
 
Επικοινωνώντας με το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Ford για τον έλεγχο ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου σας, έχετε τη διασφάλιση ποιότητας της διαδικασίας από τους ειδικούς. Ο εξονυχιστικός έλεγχος αποτελεί δικλείδα ασφαλείας πως το Ford σας είναι σε καλά χέρια για τη συντήρησή του, μια και μετά τον έλεγχο ακολουθεί λεπτομερής ενημέρωση για την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Το αυτοκίνητο το παραλαμβάνουμε από το χώρο σας και σας το επιστρέφουμε εκεί ή αν προκύψει ανάγκη, μετά από τη σχετική συνεννόηση, το φέρνουμε στο συνεργείο του Δικτύου Ford της προτίμησής σας, για τα περαιτέρω. Το κόστος του ελέγχου είναι το ίδιο και για το επαγγελματικό Ford, με τις ίδιες παροχές προς τον ιδιοκτήτη και την ίδια μέριμνα για τους κρίσιμους τομείς που έχουν να κάνουνε με την ασφάλεια στις μετακινήσεις αλλά και τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου.

Συντήρηση Motocraft με 100ευρώ

Όλα τα επιβατικά μοντέλα της Ford, από τριών ετών και πάνω, εξυπηρετούνται από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της εταιρείας με 100 ευρώ κόστος, ενώ για τα αντίστοιχα επαγγελματικά οχήματα, το κόστος ανέρχεται στα 115 ευρώ. Με το πρόγραμμα “Motorcraft 3+” το Ford σας διατηρεί τη φρεσκάδα και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά, αναλλοίωτα στο χρόνο, με τρόπο οικονομικό και εγγυημένο! Χωρίς κρυφές χρεώσεις, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, οι τεχνικοί του δικτύου εξουσιοδοτημένων της Ford, προσφέρουν το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, στην καλύτερη τιμή! Στην τιμή του service, περιλαμβάνεται και ο εξειδικευμένος έλεγχος 20 σημείων που καλύπτει κάθε σημείο του αυτοκινήτου, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να ξέρει ακριβώς την κατάσταση του οχήματός του και να μπορεί να προγραμματίσει τυχόν εργασίες συντήρησης που θα χρειαστεί το Ford του στο μέλλον!


Τα καλύτερα ελαστικά για το αυτοκίνητό σας!
 
Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, προμηθεύεστε τα ιδανικά ελαστικά για το αυτοκίνητό σας, μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Ford. Έτσι είστε σίγουροι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ότι αφορά τα “4 σημεία που έρχονται σε επαφή με το δρόμο”. Η ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών είναι στη διάθεσή σας για να επιλέξετε και στην τιμή που θα βρείτε στη σελίδα του διαδικτυακού τόπου της Ford, περιλαμβάνεται η ζυγοστάθμιση και η ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου! Ανάλογα με το μοντέλο Ford που έχετε, οι επιλογές που σας προσφέρει η Motorcraft είναι οι καλύτερες για να κάνετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, πάντα με την εγγύηση της σωστής εγκατάστασης χρησιμοποιώντας τα εγκεκριμένα εργαλεία για το αυτοκίνητό σας.

Κλείστε το service του Ford σας εδώ: http://www.ford.gr/SBE/book-a-service
Γραμμή εξυπηρέτησης Ford: 210/ 4805620

 

FORD : Μάθε γιατί το on-line ραντεβού είναι πολύ καλύτερο