Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτή είναι η Mercedes-AMG C43 Coupe και είναι εντυπωσιακή.

Το αμάξωμα της AMG C43 Coupe είναι χαμηλών τόνων, σε αντίθεση με τις επιδόσεις της.

Στο πίσω μέρος διακρίνεται ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας και ο αεροδυναμικός διαχύτης.

Το εσωτερικό είναι διακριτικό και βασίζεται σε αυτό της C Class Coupe. Έχει φυσικά νέο τιμόνι, μπάκετ καθίσματα και σήματα AMG.

Νέα Mercedes-AMG C43 Coupe

25/2/2016

Στην έκθεση της Γενεύης θα βρεθεί η νέα Mercedes-AMG C43 Coupe, το μικρό αδερφάκι της C63, η οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι λιγότερο ακραίο και σίγουρα λιγότερο ακριβό.

H Mercedes-AMG παρουσίασε το μικρό αδερφάκι της C63, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν κάτι λιγότερο ακραίο και σίγουρα λιγότερο ακριβό. Η Mercedes-AMG C43 Coupe θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το αμάξωμά της έχει αλλαγές... ήπιων τόνων σε σχέση με τη C-Class Coupe και ξεχωρίζει για τους νέους προφυλακτήρες, τα μαύρα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέφτες και τις νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Ανάλογες είναι και οι διαφοροποιήσεις της καμπίνας, με τις αλλαγές να εντοπίζονται στη νέα στεφάνη του τιμονιού, τα σήματα AMG, τα νέα καθίσματα μπάκετ και τον ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων.

Κάτω από το καπό της Mercedes-AMG C43 Coupe κρύβεται ο V6 twin turbo 3,0 λτ. ο οποίος αποδίδει 367 ίππους και 520 Nm ροπής. Τιμές που χαρίζουν στο τερακίνητο coupe 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ. και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα. Τιμές με τη χρήση του αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων 9G-Tronic. Όσον αφορά την κατανάλωσή της, η Mercedes ανακοινώνει μέση τιμή από 7,8 λτ./100 χλμ.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις