Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα προσθήκη στα μοντέλα ειδικής έκδοσης έκανε η McLaren η οποία παρουσίασε επίσημα την 570GT MSO Black Collection.

Tο μοντέλο αποκτά μια μαύρη εξωτερική εμφάνιση που την κάνει να διαφέρει από το βασικό.

Στο εσωτερικό η ειδική έκδοση της 570GT διαθέτει μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία.

Νέα έκδοση για τη McLaren 570GT

16/3/2018

Μία νέα προσθήκη στα μοντέλα ειδικής έκδοσης έκανε η McLaren η οποία παρουσίασε επίσημα την 570GT MSO Black Collection.

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό από τη λέξη «Black» (μαύρο), το  μοντέλο αποκτά μια μαύρη εξωτερική εμφάνιση που την κάνει να διαφέρει από το πρωτότυπο μοντέλο. Τόσο το εμπρόσθιο αεροδυναμικό χείλος, όσο και ο οπίσθιος διαχύτης είναι βαμμένα σε μαύρο χρώμα, ενώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις πλαϊνές ποδιές αλλά και του αεραγωγούς.
 
Τα πέντε ζευγάρια ακτινών που κοσμούν τις ζάντες, έχουν επίσης ένα μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα και συνδυάζονται με ελαστικά Pirelli P Zero Corsa, ενώ τα κεραμικά φρένα ακολουθούνται από μαύρες δαγκάνες.

Στο εσωτερικό η ειδική έκδοση της 570GT διαθέτει μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία η οποία καλύπτει ολόκληρη την καμπίνα, ενώ μεταξύ άλλων  ο πίνακας οργάνων, η κεντρική κονσόλα και το τιμόνι έχουν μοναδικό φινίρισμα.
 
Σε δηλώσεις του σχετικά με την ειδική αυτή έκδοση, ο διευθυντής Σχεδίασης της McLaren Rob Melville τόνισε «Η McLaren Special Operations επιτρέπει στους πελάτες μας να εκφράζονται πλήρως μέσω των αυτοκινήτων τους και η νέα συλλογή MSO Black 570GT δεν διαφέρει. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται με την κομψότητα και την εξουσία με την 570GT να διατηρεί ταυτόχρονα την πολυτελή της φύση».
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η βρετανική φίρμα θα κατασκευάσει μόλις 100 μονάδες που θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών, με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 179,950 λίρες (περίπου 203.000 ευρώ).   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις