Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Dacia Sandero (στη φωτό το τωρινό) θα λανσαριστεί στα μισά περίπου του 2019. Θα αφήσει πίσω του την πλατφόρμα B0, καθώς τόσο αυτό όσο και το επόμενο Logan θα πάρουν την CMF-B από τη συμμαχία Renault-Nissan.

Το νέο Sandero θα έχει μήκος γύρω στα 4,1 μέτρα, όντας λίγο μεγαλύτερο από το σημερινό. Φυσικά θα παραμείνει στη γκάμα η δημοφιλής έκδοση Stepway, η οποία εκ νέου δε θα διαθέτει 4κίνηση.

Το 2019 το Dacia Sandero 3ης γενιάς

16/10/2017

Μετά το νέο Duster, η Dacia σχεδιάζει να «χτυπήσει» με το Sandero 3ης γενιάς, ένα συνολικά αναβαθμισμένο αυτοκίνητο με καινούργια πλατφόρμα, ικανό να εκπροσωπήσει τη ρουμάνικη εταιρεία στη νέα εποχή της…

Η Dacia μας δείχνει μέσω του 2ης γενιάς Duster πως περνάει στη νέα εποχή της, η οποία φυσικά περιλαμβάνει και ένα πιο σύγχρονο Sandero, το οποίο δέχθηκε πέρσι την καθιερωμένη ανανέωση που πραγματοποιείται στη μισά της «ζωής» του κάθε οχήματος.
 
Φαίνεται, όμως, πως οι άνθρωποι της Dacia δουλεύουν πάνω στη νέα γενιά του μικρού hatchback, η οποία αναμένεται να λανσαριστεί στα μισά περίπου του 2019. Μάλιστα, το νέο Sandero θα αφήσει πίσω του την παλιά πλατφόρμα B0, καθώς τόσο αυτό όσο και το επόμενο Logan θα πάρουν την CMF-B από τη συμμαχία Renault-Nissan Alliance.
   
Εξάλλου, το εργοστάσιο στο Mioveni της Ρουμανίας δήλωσε πριν από έναν περίπου μήνα πως θα είναι έτοιμο ως το 2020 να γυρίσει την παραγωγή του στην πλατφόρμα CMF.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο Sandero θα έχει μήκος γύρω στα 4,1 μέτρα, όντας λίγο μεγαλύτερο από το σημερινό. Φυσικά θα παραμείνει στη γκάμα η δημοφιλής έκδοση Stepway, η οποία εκ νέου δε θα διαθέτει 4κίνηση.
 
Κάτω από το καπό του Sandero 3ης γενιάς θα υπάρχει ο 1.000άρης κινητήρας των 75 ίππων, αλλά και ο turbo των 0,9 λτ. και των 95 ίππων. Στη γκάμα θα βρίσκεται και το diesel σύνολο των 1,5 λτ. και 95 ίππων. Οι εκτιμήσεις στη Γερμανία κάνουν λόγο για αρχική τιμή στα 6.990 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις