Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Νέο Fiat Pulse: Με full infotainment και ψηφιακά όργανα

30/7/2021

Η Fiat έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Pulse, του νέο crossover μοντέλο της, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του και τα προηγμένα ψηφιακά του συστήματα.

Το νέο Β-SUV της ιταλικής εταιρίας, αν και θα μπορούσε με επιτυχία να σταθεί στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά , έχει δημιουργηθεί μόνο για την αγορά της Λατινικής Αμερικής και βασίζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα MLA που σύμφωνα με την Fiat προσφέρει καλύτερες επιδόσεις, σταθερότητα, ασφάλεια κι άνεση.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
H εμφάνιση του Pulse έχει στοιχεία από δυο μοντέλα που κυκλοφορούν αποκλειστικά στην Βραζιλία, το Argo και το Cronos, αλλά ταυτόχρονα έχει γίνει κατάλληλο για πιο off-road διαδρομές με περισσότερα πλαστικά προστατευτικά και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.
 
Στη φωτογραφίες από το εσωτερικό του ξεχωρίζουμε τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και την οθόνη αφής 10,1 ιντσών, που ο οδηγός θα μπορεί να διαχειριστεί τις λειτουργίες του τελευταίας γενιάς Uconnect συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στο τιμόνι ξεχωρίζει το λογότυπο της Fiat στο κέντρο του με ιδιαίτερη αίσθηση να κάνει το κόκκινο κουμπί με την ένδειξη «Sport», που είναι τοποθετημένο στο δεξί του μέρος.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών και η οθόνη αφής 10,1 ιντσών.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7 ιντσών και η οθόνη αφής 10,1 ιντσών.

 
Το Fiat Pulse θα διατίθεται με δύο κινητήρες FireFly. O ένας θα είναι ο τρικύλινδρος turbo 1.000άρης με απόδοση 120 ίππων και 196Nm ροπής και ο άλλος ο τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός 1.300άρης με 109 ίππους και ροπή 139Nm. Από πλευράς κιβωτίου ο πρώτος κινητήρας θα συνδυάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο δεύτερος είτε με ένα 5-τάχυτο χειροκίνητο, είτε με ένα CVT. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η κορυφαία και πιο πλήρη έκδοση θα φτάνει μάξιμουμ τις 22.000 δολάρια (18.500 ευρώ περίπου), τιμή αρκετά συμφέρουσα αν αναλογιστεί κάποιος, τους νέας γενιάς κινητήρες και τα συστήματα τεχνολογίας ψυχαγωγίας και ασφάλειας που προσφέρει! 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε