Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με πειραγμένες αντλίες είναι ένα στα τρία βενζινάδικα, όπως δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι.

Πειραγμένες μάνικες

5/7/2016

Οι πρώτοι έλεγχοι από το υπουργείο οικονομίας και ανάπτυξης σε πρατήρια καυσίμων δείχνουν πως το φαινόμενο της κλοπής στις μάνικες είναι σε έξαρση, καθώς ένα στα τρία πρατήρια κλέβει από 5% έως και 11%.

Βγήκε και πάλι τσάρκα το μυστικό αυτοκίνητο της διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας εδώ κι έναν μήνα και όπως λένε οι πληροφορίες τα ευρήματά του φανερώνουν πως το φαινόμενο της κλοπής στα πρατήρια καυσίμων είναι σε έξαρση.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν φέρει φυσικά διακριτικά και αν και ήταν για πολλούς μήνες παροπλισμένο, η υφυπουργός ανάπτυξης Κα. Θεοδώρα Τζάκρη το έβγαλε ξανά στους δρόμους.


Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία, από ελέγχους που έγιναν σε Κορυδαλλό, Ταύρο, Κερατσίνι και Νίκαια, ένα στα τρία πρατήρια έχουν πειράξει τις αντλίες καυσίμων, κλέβοντας σε ποσότητα από 5% έως και 11%. Αυτό σημαίνει πως κάποιος που πληρώνει για ένα γέμισμα 40 λίτρα καυσίμου τελικά μπορεί να έχει βάλει στο αυτοκίνητό του από 2,0 έως και 4,4 λίτρα λιγότερα. Έχει πληρώσει δηλαδή από 2,8 έως και 6,2 ευρώ περισσότερα.

Μένει να δούμε τι θα ανακοινώσει επισήμως το υπουργείο όταν θα ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις