Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στρατηγική Peugeot:100% electric, 100% ακαταμάχητη

Στρατηγική Peugeot:100% electric, 100% ακαταμάχητη

Η Peugeot αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδια της

27/1/2023

H PEUGEOT κινείται σταθερά στον δρόμο προς την ηλεκτροκίνηση προκειμένου να επιτύχει τους τολμηρούς στόχους της. Μέχρι το 2023 κάθε μοντέλο της γκάμας Peugeot θα διαθέτει μια εξηλεκτρισμένη έκδοση. Από το 2025 η PEUGEOT θα έχει για κάθε μοντέλο μια ηλεκτρική έκδοση, ενώ από το 2030 το 100% των πωληθέντων μοντέλων της PEUGEOT στην Ευρώπη θα είναι 100% ηλεκτρικά.

Η προσέγγιση της PEUGEOT προς την ηλεκτροκίνηση ονομάζεται E-LION PROJECT.

Το E-LION PROJECT αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία της μάρκας προκειμένου να απαντήσει στις ανάγκες ενός κόσμου που αλλάζει διαρκώς.
Το E-LION PROJECT δεν αφορά μόνο τον εξηλεκτρισμό, πρόκειται για ένα ολιστικό σχέδιο, μια προσέγγιση 360° που βασίζεται στα 5 Ε.
 

  1. Ecosystem: Το οικοσύστημα προϊόντων και υπηρεσιών μας εξελίσσεται με την χρήση της πλατφόρμας STLA (πλατφόρμα εξέλιξης ηλεκτρικών μοντέλων) προσφέροντας την ολοκληρωμένο εμπειρία στον πελάτη από την φόρτιση έως την πλήρη συνδεσιμότητα,
  2. Electric: Η δέσμευση της Peugeot είναι να προσφέρει μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της γκάμας της έως το 2025,
  3. Efficiency: Η εμμονή στην μεγιστοποίηση των επιδόσεων, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση kW (12,5 kWh/100km για το e-208),
  4. Environment: Όλα σχεδιάζονται με τελικό στόχο τη βιωσιμότητα και τη δέσμευσή μας να πετύχουμε CarbonNetZero μέχρι το 2038.
 
 
Linda Jackson, PEUGEOT CEO: « Το E -LION PROJECT θα καθορίσει τη στρατηγική της PEUGEOT ως μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων και θα διασφαλίσει ότι παραμένουμε συνδεδεμένοι με τον παλμό της κοινωνίας για να προσφέρουμε κινητικότητα που ανταποκρίνεται στις αξίες της μάρκας μας.»  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε