Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρώτη εμφάνιση του Kia Ceed Fastback.

Οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί συνέλαβαν εν κινήσει το επερχόμενο κορεατικό μοντέλο.

Πρώτη εμφάνιση του Ceed Fastback

18/5/2018

Φήμες ότι ένα μοντέλο παραγωγής βασισμένο στο concept του Kia Proceed βρίσκεται στο δρόμο για την παραγωγή υπήρχαν εδώ και καιρό. Ωστόσο τώρα έχουμε την πρώτη εμφάνιση του μοντέλου το οποίο πρόκειται για το επερχόμενο Kia Ceed Fastback.

Οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί συνέλαβαν εν κινήσει το επερχόμενο κορεατικό μοντέλο και δεν έχασαν την ευκαιρία να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες, που υπέπεσαν στην αντίληψη μας και σας τις παρουσιάζουμε.
 
Αν και το μοντέλο (όπως είναι φυσικό σε τέτοιες περιπτώσεις) φέρει καμουφλάζ, με την πρώτη ματιά φαίνεται πως για χρηστικούς λόγους το πίσω μέρος έχει διαφοροποιηθεί από αυτό του πρωτότυπου. Ξεκινώντας λοιπόν από πίσω βλέπουμε το τζάμι να έχει κερδίσει μια σημαντική κλίση, ενώ τη θέση τους φαίνεται να έχουν πάρει τα LED φωτιστικά σώματα, αλλά και οι δύο απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Στο εμπρόσθιο μέρος τα στοιχεία παραμένουν ακόμα πιο κρυφά, ωστόσο «η μύτη της τίγρης», όπως ονομάζεται η χαρακτηριστική γρίλια της Kia δίνει το παρόν, ενώ παρόντες είναι οι LED προβολείς και ένα μικρός διαχύτης.
 
Φήμες αναφέρουν πως το νέο Kia Ceed Fastback θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο, πιθανότατα στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις