Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου Ford Kuga ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το νέο Kuga θα βασιστεί στην πλατφόρμα του νέου Focus.

Είναι πολύ πιθανό το επόμενο Kuga να έχει μια υβριδική έκδοση.

Πρώτη εμφάνιση του νέου Kuga

13/3/2018

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες του νέου Ford Kuga ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και όπως είναι φυσικό έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Το επόμενο Kuga κατασκευάζει η Ford, με τους κατασκοπευτικούς φακούς να βρίσκουν στο δρόμο το μοντέλο κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης δοκιμών.
 
Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για επερχόμενο SUV, φήμες κάνουν λόγο πως το νέο Kuga θα βασιστεί στην πλατφόρμα του νέου Focus, που θα αποκαλυφθεί σύντομα, κάτι το οποίο θα του προσφέρει αρχικά μεγαλύτερες διαστάσεις, όπως μπορούμε να δούμε και από τις εικόνες, όπου γίνεται ορατό το μεγαλύτερο οπίσθιο μέρος, αλλά και τα μεγαλύτερα φτερά. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό ο σχεδιασμός να είναι επηρεασμένος από τη νέα «γλώσσα» σχεδιασμού της Ford, που θα αποτελεί μέρος της σχεδίασης και του ολοκαίνουργιου Focus.

Σε ότι αφορά το ανασχεδιασμένο εσωτερικό, θα χαρακτηρίζεται από μία οθόνη που θα φιλοξενεί στο σύστημα infotainment και θα πάρει θέση στην κεντρική κονσόλα, ενώ θα είναι και αυτό σχεδιασμένο με βάση τη νέα φιλοσοφία της φίρμας.
 
Περνώντας στα μηχανικά σύνολα,  είναι πολύ πιθανό το επόμενο Kuga να έχει μια υβριδική έκδοση ως μέρος των επιλογών, πάνω στα οποία επενδύουν στη μάρκα, η οποία έως το 2022 θέλει να λανσάρει 40 ηλεκτροκίνητα οχήματα και μάλιστα ένα από αυτά θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, με το Kuga να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να είναι αυτό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Ford Kuga θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τα επόμενα χρόνια, με το πιο πιθανό έτος να ορίζεται το 2020, μιας και το τρέχον μοντέλο έλαβε πρόσφατα μια ανανέωση.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις