Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ρεκόρ προσέλευσης στην «Aυτοκίνηση»

15/11/2017

Aπό την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αύξηση 20%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έκθεση.

Νέο ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Συγκεκριμένα, την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αύξηση 20%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έκθεση. Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα πραγματοποιείται στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας και θα υποδέχεται το κοινό έως την Κυριακή 19 Νοέμβριου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο κ. Νίκος Μαυραγάνης Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και ο κ. Γιώργος Βασιλάκης Προέδρος του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξασφάλισαν όλα τα καινούργια μοντέλα που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.
 

Αναλυτικά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» αποκαλύφθηκαν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, SubaruImpreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60 κ.α.
Επίσης, μεγάλος είναι και ο αριθμός των νέων εκδόσεων και αναβαθμίσεων που εμφανίστηκαν στη μοναδική ελληνική έκθεση αυτοκινήτου.
Παράλληλα, στη φετινή έκθεση αναβαθμίζεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου και του After Market.

Τέλος, τα Δωρεάν Test Drives προσέλκυσαν το πρώτο διήμερο τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν συγκρίσεις και να αποκομίσουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις