Σοκαριστικό τροχαίο για Honda Civic Type R, κόπηκε στα δύο! [video]

6/7/2021

Πώς γλίτωσαν οδηγός και συνοδηγός; Τρομακτικό ατύχημα ισοπέδωσε ένα Honda Civic Type R το οποίο κυριολεκτικά «έσπασε» στα δύο!

Άγιο είχαν οι δύο επιβάτες του μπλε Honda Civic Type R, όταν μετά από σοκαριστικό τροχαίο βγήκαν σώοι και αβλαβείς από το διαλυμένο hot-hatch. Όλα συνέβησαν στο Ντένβερ του Κολοράντο όταν ο οδηγός του Type R έχασε τον έλεγχο έπειτα από πλαγιομετωπικό τρακάρισμα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει με μεγάλη δύναμη πάνω σε έναν στύλο. Για καλή τύχη του οδηγού (Kevin Acosta) και της κοπέλας του κανείς τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ δεν υπήρξαν ούτε παράπλευρες απώλειες, πιθανώς από κάποιο ο οποίος να βρέθηκε κοντά στο σημείο του ατυχήματος.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

 
Το συγκλονιστικό της υπόθεσης έχει να κάνει με τα... απομεινάρια του Type R. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόπηκε στα δύο, από τα πίσω καθίσματα και μετά. Δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα συνέβαινε αν στο αυτοκίνητο υπήρχαν και πίσω επιβάτες.
 
Όσον αφορά, τώρα, το μέλλον του Honda Civic Type R, αυτό συνδέεται με κάποιο διαλυτήριο (σκραπατζίδικο), καθώς δεν υπάρχει περίπτωση συγκόλλησης. Μην απορήσετε βέβαια αν δείτε σε κάνα διαδικτυακό φόρουμ να πωλούνται τα άθικτα εξαρτήματα (μοτέρ, καπό, ζάντες κλπ.).

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »