Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

«Συνελήφθη» το νέο Audi S6 Avant.

H πιο πιθανή εκδήλωση για θα δούμε και επίσημα το νέο Audi S6 Avant, είναι το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

«Συνελήφθη» το νέο S6 Avant

16/5/2018

Το ολοκαίνουργιο Audi A6 Avant παρουσιάστηκε τον Απρίλιο και από τότε ο χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα του S6 Avant μετράει αντίστροφα. Αυτό γίνεται ακόμα πιο εμφανές από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνισή τους.

Μπορεί από το «ολόσωμο» και βαρύ καμουφλάζ να μην μπορούμε να δούμε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, ωστόσο το γεγονός πως έχει τοποθετημένα όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, μέσα στα οποία ξεχωρίζει το σύστημα εξάτμισης με τις τέσσερις απολήξεις, δείχνει πως βρίσκεται πολύ κοντά στο να μπει στη παραγωγή, αφού πρώτα βεβαίως γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το S6 Avant δεν έχει ακόμη βγει και έχει ήδη έναν νέο αντίπαλο. Γνωρίζοντας ότι η Audi επρόκειτο να προσφέρει ένα twin-turbo 2.9 TFSI κινητήρα με 450 ίππους σε αυτό το αυτοκίνητο, η Mercedes αντικατέστησε το μοντέλο E43 AMG, με την E53, που είναι διαθέσιμη τόσο σε σεντάν όσο και σε βάγκον, με τον ίδιο κινητήρα που έχει και η CLS 53.
 
Μάλιστα ένα ακόμα στοιχείο που συνδέει τα δύο μοντέλα είναι το γεγονός πως και η Mercedes είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η πιο πιθανή εκδήλωση για θα δούμε και επίσημα το νέο Audi  S6 Avant, είναι το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που είναι προγραμματισμένο για το προσεχές φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις