Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με ένα βίντεο teaser η Mercedes μας δίνει μια πρώτη γεύση της επερχόμενης CLS.

Teaser της Mercedes CLS (+vid)

27/11/2017

Με ένα βίντεο teaser η Mercedes μας δίνει μια πρώτη γεύση της επερχόμενης CLS, η οποία θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της μέσα στις επόμενες ημέρες.

Με την επίσημη πρεμιέρα του νέου μοντέλου να είναι προγραμματισμένη για τις 29 Νοεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, το επανασχεδιασμένο αμάξι φέρει μια νέα εμφάνιση, με τη μαύρη γρίλια να φιλοξενεί στο μέσω της το σήμα της εταιρείας, ενώ στις άκρες της έχουν τοποθετηθεί οι όμορφης σχεδίασης προβολείς.
 
Επιπλέον το βίντεο εμφανίζει το πλαϊνό μέρος του νέου μοντέλου και συγκεκριμένα τις ζάντες και τους καθρέφτες, αλλά και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες του αυτοκίνητο αναμένεται να έχει έναν λιγότερο ογκώδες σχεδιασμό από το προκάτοχό του, παίρνοντας έμπνευσή από το αρχικό μοντέλο που λανσαρίστηκε στις αγορές πριν από 15 χρόνια.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό από το βίντεο δεν μπορούμε να δούμε πολλά, ωστόσο φωτογραφίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους δείχνουν ότι η Mercedes CLS θα έχει μεταξύ άλλων μια ευρεία οθόνη που θα φιλοξενεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το σύστημα ψυχαγωγίας.

Οι επιλογές του κινητήρα με τις οποίες θα προσφερθεί το μοντέλο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο μέσα σε αυτές αναμένεται να είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με περίπου 300 ίππους και ένας εξακύλινδρος με 367 άλογα. Αυτές οι μονάδες θα πλαισιωθούν με έναν υβριδοποιημένο AMG κινητήρα που παράγει περίπου 435 ίππους. Από την πλευρά του diesel γίνεται λόγος πως θα προσφερθούν τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες με ισχύ από 245 έως 340 άλογα.
 
Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις