Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα περάσει σε πωλήσεις η Tesla την Toyota Corolla?

10/5/2021

Την κατάκτηση της κορυφής ονειρεύεται ο CEO της Tesla, βάζοντας ως στόχο να ξεπεράσει σε πωλήσεις το Παγκόσμιο Beste Seller, την Toyota Corolla, τα επόμενα δύο χρόνια. Οι πωλήσεις του σίγουρα έχουν εκτοξευθεί, αλλά πιστεύει κανείς πως μπορεί να πιάσει και να προσπεράσει την κούρσα, την Corolla?

Γεμάτος αισιοδοξία, εμφανίστηκε ο Elon Musk και δήλωσε πως το Tesla Model Y θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα επόμενα δύο χρόνια, την Toyota Corolla! Τα μεγέθη αλλά και η σύγκριση των πωλήσεων όμως, είναι συγκεκριμένα. Τι ξέρει ο Elon Musk και εκφράζει τέτοια αισιοδοξία? Ας δούμε όμως τι λένε οι αριθμοί.

Την χρονιά που μας πέρασε, η Τoyota Corolla ξεπέρασε το 1.100.000 σε πωλήσεις, σε όλο τον κόσμο, ενώ η Tesla, με τα βίας πούλησε 442.000 Model 3 και Model 7 μαζί! Επομένως ο στόχος είναι πολύ υψηλός για το Model Y, αλλά και μακρινός, θα λέγαμε.

Γιατί όμως, ο Elon κάνει μια τέτοια δήλωση? Τα απανωτά ρεκόρ πωλήσεων της εταιρίας, με 184.000 μοντέλα να έχουν ήδη διατεθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, και με τα κέρδη της εταιρίας να ξεπερνούν το μισό δις. δολάρια, μέσα στο ίδιο διάστημα, ο Elon κοιτάει ψηλά! Μπορεί όμως να καταφέρει την κατάκτηση της κορυφής? 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις