30 χρόνια ποιότητας στις ταπετσαρίες αυτοκινήτων

17/4/2021

Είτε θέλεις να επισκευάσεις είτε να διαμορφώσεις το σαλόνι του αυτοκίνητου σου η εταιρεία Βασίλογλου είναι σε θέση να ανταποκριθεί ακόμα και στα πιο απαιτητικά γούστα.

 
 
Η εταιρεία Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Βασίλογλου με έδρα τα Σεπόλια, ασχολείται από το 1983 με μεράκι και εξέλιξη με την επισκευή και διαμόρφωση του σαλονιού για κάθε τύπο αυτοκινήτου. Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας Βασίλογλου στο χώρο της δερμάτινης επένδυσης αποτελεί τη μεγαλύτερη εγγύηση ώστε να προσφέρεις ποιοτικές λύσεις γύρω από κάθε εργασία  που αφορά την επένδυση με δέρμα. Όλες οι δουλειές τους χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα των υλικών, το εκπληκτικό design αλλά και την αντοχή τους στην καθημερινή χρήση, σε δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.
 
Η υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Βασίλογλου είναι:
  • Δερμάτινα καθίσματα,
  • Επισκευές καθισμάτων,
  • Σέλες μηχανών,
  • Κουκούλες cabrio
  • Διάφορες δημιουργίες με δέρμα.
 Επιπλέον, για όσους από εσάς θέλουν να επενδύσουν ή να επιδιορθώσουν επενδύσεις σε καρέκλες, πολυθρόνες, κρεβάτια και όργανα γυμναστηρίου, το κατάστημά Βασίλογλου είναι η ιδανική επιλογή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρωματισμό και το υλικό που επιθυμείτε και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η εταιρεία Βασίλογλου.
 
Ακόμα, εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αντικαταστήσετε τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας, η εταιρεία Βασίλογλου μπορεί να επισκευάσει οικονομικά τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας και να τα κάνει να μοιάζει σαν καινούρια. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Δυρραχίου 55 Σεπόλια Αθήνα Τ.Κ.: 10443
Τηλέφωνο 2105120560
Fax: 2105120560
Κινητό  6945841922, 6982290089
E-mail: [email protected]
Web: www.tapetsaries-vasiloglou.gr
Facebook
 
 
 
 

Σχετικες Ειδησεις