Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από πού να αγοράσω ανταλλακτικά;

Διαβάστηκε από 14013 αναγνώστες - 14/5/2016

Μπορεί να μη μπορούμε να αγοράσουμε ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό μας από το... περίπτερο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι άπαξ και το αποφασίσουμε, δε θα δυσκολευτούμε καθόλου να βρούμε σημεία πώλησης με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, είτε κάνοντας μια μικρή βόλτα, είτε από την άνεση του σπιτιού μας:
 
Ανεξάρτητα καταστήματα στις γειτονιές ανταλλακτικών όπως Φραντζή, Λιοσίων, Κλεισθένους. Μπορούμε να βρούμε όλες τις κατηγορίες των ανταλλακτικών εδώ, από γνήσια έως μεταχειρισμένα. Το κύριο μειονέκτημα είναι ο απαιτούμενος χρόνος, καθώς μπορεί να φάμε μέρες χωρίς να βρούμε αυτό που θέλουμε.
 
Μέσω Internet είτε μέσω e-Shop είτε αγγελιών. Τείνει να γίνει ο πιο διαδεδομένος πλέον τρόπος, αν και σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε άμεση επαφή με το ανταλλακτικό που θέλετε, κάτι που δεν προτείνεται σε περίπτωση που αποφασίσετε να αναζητήσετε κάτι μεταχειρισμένο από ιδιώτη και όχι επώνυμο κατάστημα.

Τηλεφωνικά. Η ενδιάμεση λύση σε χρόνο από τα παραπάνω. Αν έχετε όρεξη και ένα τηλεφωνικό κατάλογο βρίσκεται τους επαγγελματίες ανά περιοχή και κάνετε την επιλογή σας. Ρωτήστε πάντα για το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάτε να τα παραλάβετε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Σχετικες επιχειρησεις