Βελτιωτικά καυσίμου για κάθε εφαρμογή

Διαβάστηκε από 1792 αναγνώστες - 21/8/2021

Μείωση κατανάλωσης και αύξηση ροπής. Η εταιρεία EFT Greece διαθέτει τα κατάλληλα βελτιωτικά καυσίμου για αύξηση της απόδοσης και οικονομίας του κινητήρα καθώς και του καθαρισμού του συστήματος τροφοδοσίας και την ελάττωση των βλαβερών ρύπων.

Η εταιρεία EFT Greece δραστηριοποιείται 30 χρόνια στον χώρο των βελτιωτικών καυσίμων, για την ακρίβεια fuel conditioner, με πολλές συνεργασίες στον κλάδο της ναυτιλίας, μεταφοράς, παραγωγής ενέργειας, βαρέως τύπου μηχανήματα, διυλιστηρίων, καυστήρων αλλά και ιδιωτικής και δημοσίας χρήσης οχημάτων.

Kοινοποίησε το »


Παρέχει τεχνολογίες που αυξάνουν την απόδοση και την οικονομία, ενώ παράλληλα ελαττώνουν τα επιβλαβή καυσαέρια που μολύνουν τον πλανήτη μας και τον αέρα που αναπνέουμε. Στόχος της είναι η γεφύρωση του κενού ανάμεσα στην ολοένα αυξανόμενη και περίπλοκη μηχανολογική τεχνολογία και στην αμφιλεγόμενη ποιότητα των διαθέσιμων καυσίμων.

Η εταιρεία EFT Greece διαθέτει 5 προϊόντα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα κοινά πρόσθετα προϊόντα του εμπορίου, αφού πετυχαίνουν καλύτερη καύση - αυξημένη ροπή -ιπποδύναμη και μείωση της κατανάλωσης και των άκαυστων υδρογονανθράκων, άρα λιγότερα καυσαέρια και λιγότεροι ρύποι.
 
Πρακτικά οφέλη:
  • Μείωση κατανάλωσης
  • Αύξηση ροπής – ιπποδύναμης
  • Λίπανση αντλίας 
  • Καθαρισμός συστήματος τροφοδοσίας και χώρου καύσης
  • Προστασία από οξέα, σκουριές και μύκητες
  • Μείωση κόστους συντήρησης
  • Μείωση ρύπων
Η οικονομία στο καύσιμο και η βελτίωση της ισχύος ανέρχονται στο  12-25%.( ανάλογα τον τύπο της μηχανής, των ωρών-χλμ.-μιλίων που έχει και την ποιότητα της συντήρησης που έχει υποστεί).
Η παράταση στην αντικατάσταση μηχανικών μερών στο 50%.
Mείωση των ρύπων και των βλαβερών καυσαερίων (μονοξείδια άνθρακα και οξείδια αζώτου), έως και 80%.

Η έδρα της εταιρείας EFT Greece βρίσκεται πλέον στη περιοχή της Μεταμόρφωσης, οδός Καραολή Δημητρίου 21.

Στοιχειά επικοινωνίας
Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 21 Μεταμόρφωση
Τηλέφωνο: 6945886188
email: [email protected]
Web: https://www.eft-greece.com
Facebook

 

Kοινοποίησε το »

Σχετικες επιχειρησεις