Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δώσε και πάλι ζωή στον κινητήρα σου

7/12/2020

Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) συντελεί στην μακροζωία του κινητήρα, στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών, στην αποκατάσταση της απόδοσης, στην οικονομία καυσίμων και στην πιο σωστή και πολιτισμένη λειτουργία του.

Οι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας βαραίνουν και μειώνουν την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα. 

Χάρη στην χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines) γίνεται γρήγορα ο καθαρισμός των βλαβερών ιζημάτων που συσσωρεύονται στο εσωτερικό των κινητήρων, επιτρέποντάς του να "αναπνέει" πλέον σωστά και να λαμβάνει πίσω την απόδοση που είχε χάσει με την πάροδο του χρόνου, λειτουργώντας όπως όταν ήταν καινούργιος.
 
Η διαδικασία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι έως σαράντα λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο του κινητήρα και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών γεννητριών υψηλής τεχνολογίας (HHO Engine Carbon Cleaning Machines).

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%
 
Για την δική σας διευκόλυνση η CarbonOff διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον ξεκαπνίσματα κινητήρων αυτοκινήτων ή κινητήρων βαρέων οχημάτων που δεν μπορούν να προσέλθουν στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων και ομαδικών καθαρισμών σε club κτλ.

Με τα ισχυρότερα μηχανήματα στον κόσμο, η CarbonOff πετυχαίνει τα καλύτερα αποτελέσματα με διαφορά, 2 έως και 6 φορές ισχυρότερα από παρόμοιες εφαρμογές!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας τηλεφωνικά ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο site της εταιρίας και δώστε ζωή στον κινητήρα σας.
 
Επικοινωνία: 
Διεύθυνση :Αγίου Βασιλείου 81, Αγιος Δημήτριος, ΤΚ: 17343
email: [email protected]
Τηλ: 211 1843 507 - 693 6984 320
Website:https://carbonoff.gr/
Facebook: CarbonOff - Engine Carbon Cleaning GR 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις