Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

4/4/2024

Ο προληπτικός CarbonOff καθαρισμός της καρβουνίλας (ξεκαρβούνιασμα) συντελεί στην μακροζωία του κινητήρα, στην αποφυγή δαπανηρών επισκευών, στην αποκατάσταση της απόδοσης, στην οικονομία καυσίμων και στην πιο σωστή και πολιτισμένη λειτουργία του.

Οι ειδικοί στον καθαρισμό κινητήρωνΟι επικαθίσεις κάπνας και καρβουνίλας βαραίνουν και μειώνουν την αναπνοή και την απόδοση του κινητήρα, αυξάνοντας δραματικά τις εκπομπές καυσαερίων και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ παράλληλα καταστρέφουν ζωτικά εξαρτήματα του κινητήρα. Στην CarbonOff  είναι ειδικοί στον καθαρισμό κινητήρων, πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το CarbonOff είναι μία μέθοδος αποβολής της καρβουνίλας από το εσωτερικό των κινητήρων η οποία γίνεται με συγκεκριμένες προδιαγραφές, με συγκεκριμένα μηχανήματα και ρυθμίσεις, με ειδικές συνδέσεις μεταξύ μηχανήματος και κινητήρα ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου και MONO στα καταστήματα του δικτύου CarbonOff

Πετυχαίνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με διαφορά
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά, κατά τα πρώτα λεπτά οδήγησης του οχήματος. Ο κινητήρας πλέον "ανασαίνει" καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα "ρεταρίσματα"  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου έως και 15%
 
Με τα ισχυρότερα μηχανήματα στον κόσμο, η CarbonOff πετυχαίνει τα καλύτερα αποτελέσματα με διαφορά, 2 έως και 6 φορές ισχυρότερα από παρόμοιες εφαρμογές!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας σε ένα από τα 30 Κέντρα εξυπηρέτησης του Πανελλαδικού δικτύου εξυπηρέτησης τηλεφωνικά ή online μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της εταιρίας και δώστε ζωή στον κινητήρα σας.
 

Επικοινωνία: 
Διεύθυνση :Αγίου Βασιλείου 81, Αγιος Δημήτριος, ΤΚ: 17343
email: [email protected]
Τηλ: 211 1843 507 - 693 6984 320
Website:https://carbonoff.gr/
Facebook: CarbonOff - Engine Carbon Cleaning GR

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις