Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Έτσι θα βάλεις μόνος σου φιμέ μεμβράνες

Διαβάστηκε από 14459 αναγνώστες - 30/9/2020

Δες εδώ πώς θα βελτιώσεις την εμφάνιση του αυτοκινήτου σου, τοποθετώντας μόνος σου φιμέ μεμβράνες.

Σας ενοχλούν τα βλέμματα των περίεργων; Είναι πάρα πολύς ο ήλιος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας; Ένα φιμέ τζάμι μπορεί να σας βοηθήσει! Αν, μάλιστα, υπάρχουν αντικείμενα ή διάφορες τσάντες στο αυτοκίνητο, είναι πιθανό να βρείτε ένα παράθυρο σπασμένο. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε μία κατάσταση, όπως αυτή; Μία μεμβράνη θα αφήσει λογικά τους -επίδοξους- κλέφτες στο σκοτάδι και με το ερώτημα, αν αξίζει να σπάσουν το τζάμι. Από την άλλη πλευρά, το αυτοκίνητό σας θα δείχνει πιο cool, ενώ θα μπορείτε επίσης να κοιμάστε με μεγαλύτερη χαλαρότητα στο χώρο φόρτωσης.

Πέρα από τους διαφορετικούς βαθμούς απόχρωσης της μεμβράνης, υπάρχουν επίσης άλλες, με πιο εξειδικευμένες ιδιότητες. Για παράδειγμα, οι μεμβράνες προστασίας από τη θερμότητα για περισσότερη δροσιά το καλοκαίρι και υψηλή προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ή τα φιλμ προστασίας από θραύσματα για μείωση του κινδύνου τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος, όπως επίσης και μεμβράνες ανθεκτικές στις διαρρήξεις. Αυτές λέγεται πως αντέχουν ακόμα και σε σκληρά χτυπήματα από σφυρί.

Πάντως, σε εμάς αρκεί η απλή, διαφορετική απόχρωση στο πίσω μέρος του οχήματος. Αν θέλετε να διευκολύνετε τον εαυτό σας, μπορείτε να παραγγείλετε ήδη κομμένες και καμπύλες μεμβράνες, οι οποίες προσαρμόζονται στο σχήμα των τζαμιών, κάτι που απλοποιεί σημαντικά την τοποθέτηση. Απαιτούνται μόνο καθαριστικά παραθύρων, χαρτί κουζίνας, μια ξύστρα κεραμικής εστίας, ένας κόφτης, η κόλλα της συναρμολόγησης, ένα ελαστικό μάκτρο, αλλά και ένας στεγνωτήρας μαλλιών.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις