Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Γλύτωσε χρήματα βάζοντας καλύμματα

2/7/2021

Εάν θέλουμε να ανανεώσουμε την εμφάνιση του εσωτερικού, χωρίς να αντικαταστήσουμε τις ταπετσαρίες, υπάρχει και η επιλογή των καλυμμάτων, τα οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε και μόνοι μας. Έτσι εξοικονομούμε χρήματα, προστατεύοντας παράλληλα τις εργοστασιακές επενδύσεις. Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές επιλογές, από universal που ξεκινούν από 15 ευρώ για ένα απλό set, μέχρι και custom καλύμματα, κατάλληλα αποκλειστικά για το μοντέλο που έχουμε, τα οποία, ανάλογα το υλικό και τον τρόπο τοποθέτησης μπορεί να κοστίζουν 100 ευρώ.


Πριν αγοράσουμε καλύμματα, πρέπει να βεβαιωθούμε πως ταιριάζουν σωστά

Πριν αγοράσουμε καλύμματα, πρέπει να βεβαιωθούμε πως ταιριάζουν σωστά

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Αν θες τέλειο αποτέλεσμα, μην πάρεις universal

Μπορεί αυτά που «ταιριάζουν παντού» να είναι ιδιαίτερα οικονομικά, στην πραγματικότητα όμως πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στις διαστάσεις που αναγράφονται επάνω στη συσκευασία, για να είμαστε σίγουροι πως θα εφαρμόζουν σωστά στο αυτοκίνητό μας. Εκτός από αμφιβόλου αισθητικής αποτέλεσμα, με «ζάρες» και «φουσκώματα», εάν τα καλύμματα δεν ταιριάζουν σωστά εγκυμονούν προβλήματα στη λειτουργία των πλευρικών αερόσακων, οι οποίοι συχνά είναι ενσωματωμένοι στα καθίσματα, ενώ παράλληλα ενδέχεται να μας ενοχλούν κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Αξίζει να αναφερθούμε πως τα ημι-bucket ή πλήρη bucket καθίσματα χρειάζονται καλύμματα ραμμένα στα μέτρα τους.
Αν θέλουμε εργοστασιακή εμφάνιση υψηλής ποιότητας, τα custom καλύμματα είναι μονόδρομος.

Εσείς προτιμάτε δερμάτινες ή υφασμάτινες επενδύσεις; Θεωρείτε πως τα καλύμματα μπορούν να είναι αντάξια των εργοστασιακών ταπετσαριών, ή είναι ημίμετρα για εσάς;
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Σχετικες επιχειρησεις