Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Τα είδη των αντιηλιακών μεμβρανών

    Διαβάστηκε από 26032 αναγνώστες - 4/5/2015

    Μεμβράνη με μεμβράνη διαφέρει. Για αυτό και πρέπει να γνωρίζετε τα είδη και τα πλεονεκτήματα του κάθε είδους πριν προχωρήσετε στην τελική αγορά. Έτσι, λοιπόν, τα βασικά ήδη των αντηλιακών μεμβρανών είναι:
    Οι συμβατικές μεμβράνες, που λειτουργούν με την διαδικασία αυξημένης απορρόφησης της ενέργειας από το κρύσταλλο. Το χρώμα της μεμβράνης απορροφά την ηλιακή ενέργεια και την διαχέει ομοιόμορφα πάνω στο κρύσταλλο, μην επιτρέποντας την μετάδοση της θερμότητας μέσα στο αυτοκίνητο. Γενικά οι συμβατικές μεμβράνες έχουν χαμηλά επίπεδα αντανάκλασης της ενέργειας, ενώ το χρώμα τους μπορεί να αλλάξει ή να αδυνατίσει με το πέρασμα του χρόνου. 
    Οι αντανακλαστικές μεμβράνες, που είναι ένας τύπος μεμβρανών όπου έχουν με ακρίβεια τοποθετηθεί ειδικά μεταλλικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία δεν είναι ορατά με το μάτι. Τα μεταλλικά στοιχεία πάνω στην μεμβράνη αυξάνουν πολύ την αντανάκλαση της ηλιακής ενέργειας. Γενικά, οι αντηλιακές μεμβράνες με μεταλλικά στοιχεία έχουν μια γυαλιστερή εμφάνιση και ελαφρώς καθρεφτίζουν. Επίσης υπάρχει περίπτωση τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα (κινητό, ραδιόφωνο, GPS) να επηρεαστούν λόγω ακριβώς της παρουσίας των μεταλλικών στοιχείων.
    Οι υβριδικές μεμβράνες, που συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά και των παραπάνω τύπων. Αντανακλούν την ηλιακή ενέργεια, έχουν χαμηλά επίπεδα μείωσης του ορατού φωτός και όμορφη εμφάνιση. 
    Μεμβράνες με νανο-σωματίδια του άνθρακα. Αυτού του τύπου οι μεμβράνες έχουν μια ξεχωριστή και μοναδική κατασκευαστική δομή όπου χρησιμοποιούνται ανεπτυγμένες τεχνολογικά πλατφόρμες για να ενσωματωθούν νανο-σωματίδια του άνθρακα μέσα στον πολυεστέρα ενώ αυτός είναι ακόμα ρευστός. Έτσι, αντί να χρησιμοποιείται χρώμα ή μεταλλικά στοιχεία πάνω στην μεμβράνη, το χρώμα και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των αντηλιακών μεμβρανών χτίζονται μέσα στον πολυεστέρα. Έτσι επιτυγχάνεται η απόδοση και η αποτελεσματικότητα των αντανακλαστικών μεμβρανών χωρίς να χρησιμοποιούνται μεταλλικά στοιχεία. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις