Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Καλύμματα αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη – Autocover
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καλύμματα αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη – Autocover

Διαβάστηκε από 19229 αναγνώστες - 3/5/2023

Η Autocover κατασκευάζει καλύμματα με εφαρμογή ταπετσαρίας, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα κάθε αυτοκινήτου ξεχωριστά. Η εμπειρία των 44 ετών, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων, υψηλής ποιότητας υλικών, υπόσχεται ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Ξεκινώντας το 1978 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έως και σήμερα, η Autocover ανανεώνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας προσφέροντας custom λύσεις. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, εγγυόνται ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Στην επιχείρηση Autocover μπορείτε να διαμορφώσετε το σαλόνι του αυτοκινήτου σας όπως εσείς θέλετε. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας, μαζί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι σε θέση να φέρουν στη ζωή, ότι έχετε φανταστεί. 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:

  • Κατασκευές autocover
  • Πλήρης αντικατάσταση ουρανού
  • Ειδικές παραγγελίες
  • MotoCover-Σέλες
  • Custom πατάκια 
Η Autocover από το 1978 πρωταγωνιστεί στην κατασκευή καλυμμάτων  καθώς δεν υπάρχει πρόκληση που να μην μπορεί να έρθει εις πέρας. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για ένα εγγυημένο και άριστο αποτέλεσμα που πάνω από όλα, θα διαρκέσει στον χρόνο.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα 6 Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54640
Τηλέφωνο: 2310 835463
Website: www.autocover.gr
Facebook
Instagram

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις