Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε με ένα «κλικ» το αφιέρωμα στις καλύτερες ζάντες, μέσα από τις «σελίδες» του νέου ηλεκτρονικού τεύχους της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Οι καλύτερες ζάντες με ένα κλικ

Διαβάστηκε από 6472 αναγνώστες - 28/6/2016

Θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας με ένα νέο σετ ζαντών; Μήπως σας ενδιαφέρει και η αναβάθμιση των οδηγικών του χαρακτηριστικών; Δείτε με ένα «κλικ» το αφιέρωμα στις καλύτερες ζάντες, μέσα από τις «σελίδες» του νέου ηλεκτρονικού τεύχους της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Σίγουρα, το κίνητρο των περισσότερων όταν τοποθετούν ζάντες αλουμινίου, είναι να κάνουν το αμάξι τους πιο όμορφο. Πίσω από αυτή την κίνηση, όμως, κρύβονται σημαντικότερα οφέλη. Από την εξοικονόμηση βάρους, μειώνονται η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων του οχήματος, ενώ βελτιώνεται η απόδοση του οχήματος κατά την επιτάχυνση και την πέδηση.

Όλες τις επιδράσεις –ευεργετικές και μη- που μπορεί να έχει στο αυτοκίνητό σας η αλλαγή των ατσάλινων τροχών με αλουμινένιους,
θα τις δείτε στο σχετικό αφιέρωμα ΕΔΩ με ένα κλικ του νέου ηλεκτρονικού τεύχους της Αγοράς Αυτοκινήτου. Εύκολα και γρήγορα -κάνοντας μόνο ένα «κλικ»- και ο κόσμος των ζαντών θα ξεδιπλωθεί δωρεάν στην οθόνη του κινητού, της ταμπλέτας ή του υπολογιστή σας.

Κάντε κλικ εδώ για να «ξεφυλλίσετε» ολόκληρο το νέο ηλεκτρονικό τεύχος της Αγοράς Αυτοκινήτου.

Αν θέλετε να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό κάθε μήνα κάντε like εδώ.

Ή συμπληρώστε εδώ το email για σας να σας το αποστέλλουμε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις